AnonymBruker Skrevet 9. august 2013 #1 Del Skrevet 9. august 2013 Jeg har kjøpt 2 kg skinkestek med ben som skal stekes i morgen. Har saltet, peppret den nå og den ligger i kjøleskapet til i morgen. Hva gjør jeg så i morgen for å få den saftig og supergod? Anonymous poster hash: 8d7a3...cf7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Havbris Skrevet 10. august 2013 #2 Del Skrevet 10. august 2013 Du langsteker den på 85 grader og bruker steketermometer. Langsteking på svak varme guir garantert saftig og mørt kjøtt. Jeg gjør det med juleribba også! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest17 Skrevet 10. august 2013 #3 Del Skrevet 10. august 2013 Langtidssteking er nøkkelen her som Havbris sier. Svi den kjapt av i stekepanna først, så i ovnen på lav temperatur i timevis :-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå