Gå til innhold

Hvordan få den saftigste skinkesteken?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Jeg har kjøpt 2 kg skinkestek med ben som skal stekes i morgen.

Har saltet, peppret den nå og den ligger i kjøleskapet til i morgen.

Hva gjør jeg så i morgen for å få den saftig og supergod?



Anonymous poster hash: 8d7a3...cf7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Du langsteker den på 85 grader og bruker steketermometer. Langsteking på svak varme guir garantert saftig og mørt kjøtt. Jeg gjør det med juleribba også!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest gjest17

Langtidssteking er nøkkelen her som Havbris sier. Svi den kjapt av i stekepanna først, så i ovnen på lav temperatur i timevis :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...