Mynona Skrevet 2. september 2013 #301 Skrevet 2. september 2013 Jeg pleier å blande kakaopulver, melis, og litt vann. så blir det glasur :D Ja, det er ganske vanlig. men bare kakaopulver blir jo veldig tørt var det jeg mente. (eller var det oboy? husker ikke lenger hvem jeg kommenterte det til)
skyflakes Skrevet 2. september 2013 #302 Skrevet 2. september 2013 Steker kylling/kjøttdeig i tacokrydder, har gjerne et beger rømme og halvt kilo ost på og gafler innpå. Spiser vel det meste sålenge det er rømme på det...... Da jeg var fjortiss var biff/koteletter/alt av kjøtt dynket i ketchup den store slageren
AnonymBruker Skrevet 2. september 2013 #303 Skrevet 2. september 2013 Ja, det er ganske vanlig. men bare kakaopulver blir jo veldig tørt var det jeg mente. (eller var det oboy? husker ikke lenger hvem jeg kommenterte det til) Men hva om det er vanlig? Det står jo bare "retter man lager kun til deg selv." Kanskje noen mener at retten de lager ikke kan serverest til andre, mens kanskje du syns den er god nok til det? Det har jo ikke noe å gjøre med om hva som er vanlig. Anonymous poster hash: 57903...fc2
Severus Skrevet 2. september 2013 #304 Skrevet 2. september 2013 Det står "Rare retter man kun lager til seg selv" AB
Omnivore Skrevet 2. september 2013 #305 Skrevet 2. september 2013 Kokt ris med thouand island dressing på. Kun det. Taco tortillas varmet i mikro/ovnen og ingenting annet. Kan godt sette til livs en hel pakke.
AnonymBruker Skrevet 2. september 2013 #306 Skrevet 2. september 2013 Pølse på gaffel eller nudler med pølsebiter og ost. Anonymous poster hash: 83b95...887
AnonymBruker Skrevet 2. september 2013 #307 Skrevet 2. september 2013 Det står "Rare retter man kun lager til seg selv" AB Ja, det jeg mente. At noe jeg synes er rart å servere, er normalt for andre. Så da blir det "rare retter" for meg. Anonymous poster hash: 57903...fc2
Gjest BettyBoop Skrevet 5. september 2013 #308 Skrevet 5. september 2013 Fant ikke igjen innlegget, men du som la ut oppskriften på den 1 min kaken i mikroen. Jeg forsøkte å lage den men den ble ikkenoe god. Jeg tror jeg gjorde noe feil, men jeg følte jeg fulgte oppskrifta, men røra ble så veldig tykk. Er det meningen at røra skal være mer deigete enn flytende? 1
Stormborn Skrevet 6. september 2013 #309 Skrevet 6. september 2013 Fant ikke igjen innlegget, men du som la ut oppskriften på den 1 min kaken i mikroen. Jeg forsøkte å lage den men den ble ikkenoe god. Jeg tror jeg gjorde noe feil, men jeg følte jeg fulgte oppskrifta, men røra ble så veldig tykk. Er det meningen at røra skal være mer deigete enn flytende? Her er hvertfall en oppskrift på samme: http://bakekos.blogspot.no/2010/06/5min-sjokoladekake.html
Sjokoladenøtt Skrevet 6. september 2013 #310 Skrevet 6. september 2013 Har helt dilla på potetmos med grillkrydder og ketchup.. pleier å ha enten kjøttdeig eller biffstrimler på sida da Og lager også baguetter stekt i ovnen med ost og skinke, tar på piffi-krydder og dynker med selskapsdressing og legger kinakål oppi der igjen... det er det beste som finnes!! Ellers pleier jeg å steke strimla tortillalefser i pannen sammen med paprika og noe kjøtt med fajitaskrydder... Nam..
Rakiana Skrevet 6. september 2013 #311 Skrevet 6. september 2013 Jeg spiser tørre Ritz kjeks hvis jeg skal ha noe kjapt, og om jeg vil ha noe søtt varmer jeg litt margarin i en kopp i mikroen, tar oppi litt kakao og melis til det blir en litt tykk klump og spiser det i små biter med skje 1
Mynona Skrevet 6. september 2013 #312 Skrevet 6. september 2013 Men hva om det er vanlig? Det står jo bare "retter man lager kun til deg selv." Kanskje noen mener at retten de lager ikke kan serverest til andre, mens kanskje du syns den er god nok til det? Det har jo ikke noe å gjøre med om hva som er vanlig. Anonymous poster hash: 57903...fc2 Da definerer vi nok rart forskjellig. Jeg definerer rart som at hele retten er rar. Ikke at det er rart å servere andre. 3
Gjest Inggolf Skrevet 6. september 2013 #313 Skrevet 6. september 2013 Da definerer vi nok rart forskjellig. Jeg definerer rart som at hele retten er rar. Ikke at det er rart å servere andre. jeg har tenkt hele veien at retten er så rar at man ikke tørr å vise andre/vil innrømme at man spiser det og dermed heller ikke serverer den til andre. TS, er du her fortsatt? Vi trenger en oppklaring (avklaring?) her.. 3
fruBeist Skrevet 6. september 2013 #314 Skrevet 6. september 2013 Når jeg virkelig er lat, hermetisk lapskaus. Kald, rett fra boksen
FruLuna Skrevet 6. september 2013 #315 Skrevet 6. september 2013 Knekkebrød med et lag lett crème fraîche, en stripe Sriracha, rødløk og ost. Kanskje ikke så veldig rart, men ville ikke servert det til andre
Gjest BettyBoop Skrevet 8. september 2013 #316 Skrevet 8. september 2013 Her er hvertfall en oppskrift på samme: http://bakekos.blogspot.no/2010/06/5min-sjokoladekake.htmlden oppskrifta der høres langt bedre ut :-) 1
plix Skrevet 9. september 2013 #317 Skrevet 9. september 2013 (endret) Menyen min når jeg er alene kan bestå av mye forskjellig. Husker ikke alt, men kan bidra med noe.. -Koker 0,5 liter vann i kjele, med 1 ts havregryn i. Kjempegodt! "Havrete", aldri truffet noen som lager dette før. Var et innfall jeg fikk da jeg var under tenårene engang, men jeg er neppe unik der.. -Avocadoskiver med seterrømme over, kanel, picnicskinke. Noen ganger har jeg enten knust skorpe over, kardemomme, sitron eller kruskakli over i tillegg. Mmh!! -Melkesjokolade grovhakket, med appelsin, pittelitt avocado, druer og vaniljeis ved siden. -Tomatsuppen fra pose. Med avocado og kanel! Mhm! -Eggerøre, masse kanel over og noen skiver avocado og dampet brokkoli til. Mmmh!! -Makaroni, skinkeost, Aromat og raspet selleri over Skitgodt!! Husker ikke alt, kommer kanskje tilbake med noe rarere senere .. Endret 9. september 2013 av plix 1
Gjest Wanderlust Skrevet 9. september 2013 #318 Skrevet 9. september 2013 Tar tacosaus på alt når ingen ser... Overraskende hvor mye det passer til! 2
Adhara Skrevet 9. september 2013 #319 Skrevet 9. september 2013 Løvstek "stekt" i mikroen i mellom 2 tacolefser, MASSE ost og tacosaus. Om jeg skal ta den helt ut steker jeg løvsteka i stekepanna Farlig godt!
Gjest Tekola Skrevet 9. september 2013 #320 Skrevet 9. september 2013 Kokt makaroni med ost og mais, nudler med ost oppi, tacolefser med ost som settes litt i ovnen, havregryn med masse smør og sukker som settes litt i mikro
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå