Mynona Skrevet 2. september 2013 #301 Del Skrevet 2. september 2013 Jeg pleier å blande kakaopulver, melis, og litt vann. så blir det glasur :D Ja, det er ganske vanlig. men bare kakaopulver blir jo veldig tørt var det jeg mente. (eller var det oboy? husker ikke lenger hvem jeg kommenterte det til) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
skyflakes Skrevet 2. september 2013 #302 Del Skrevet 2. september 2013 Steker kylling/kjøttdeig i tacokrydder, har gjerne et beger rømme og halvt kilo ost på og gafler innpå. Spiser vel det meste sålenge det er rømme på det...... Da jeg var fjortiss var biff/koteletter/alt av kjøtt dynket i ketchup den store slageren Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. september 2013 #303 Del Skrevet 2. september 2013 Ja, det er ganske vanlig. men bare kakaopulver blir jo veldig tørt var det jeg mente. (eller var det oboy? husker ikke lenger hvem jeg kommenterte det til) Men hva om det er vanlig? Det står jo bare "retter man lager kun til deg selv." Kanskje noen mener at retten de lager ikke kan serverest til andre, mens kanskje du syns den er god nok til det? Det har jo ikke noe å gjøre med om hva som er vanlig. Anonymous poster hash: 57903...fc2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Severus Skrevet 2. september 2013 #304 Del Skrevet 2. september 2013 Det står "Rare retter man kun lager til seg selv" AB Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Omnivore Skrevet 2. september 2013 #305 Del Skrevet 2. september 2013 Kokt ris med thouand island dressing på. Kun det. Taco tortillas varmet i mikro/ovnen og ingenting annet. Kan godt sette til livs en hel pakke. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. september 2013 #306 Del Skrevet 2. september 2013 Pølse på gaffel eller nudler med pølsebiter og ost. Anonymous poster hash: 83b95...887 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. september 2013 #307 Del Skrevet 2. september 2013 Det står "Rare retter man kun lager til seg selv" AB Ja, det jeg mente. At noe jeg synes er rart å servere, er normalt for andre. Så da blir det "rare retter" for meg. Anonymous poster hash: 57903...fc2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest BettyBoop Skrevet 5. september 2013 #308 Del Skrevet 5. september 2013 Fant ikke igjen innlegget, men du som la ut oppskriften på den 1 min kaken i mikroen. Jeg forsøkte å lage den men den ble ikkenoe god. Jeg tror jeg gjorde noe feil, men jeg følte jeg fulgte oppskrifta, men røra ble så veldig tykk. Er det meningen at røra skal være mer deigete enn flytende? 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Stormborn Skrevet 6. september 2013 #309 Del Skrevet 6. september 2013 Fant ikke igjen innlegget, men du som la ut oppskriften på den 1 min kaken i mikroen. Jeg forsøkte å lage den men den ble ikkenoe god. Jeg tror jeg gjorde noe feil, men jeg følte jeg fulgte oppskrifta, men røra ble så veldig tykk. Er det meningen at røra skal være mer deigete enn flytende? Her er hvertfall en oppskrift på samme: http://bakekos.blogspot.no/2010/06/5min-sjokoladekake.html Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sjokoladenøtt Skrevet 6. september 2013 #310 Del Skrevet 6. september 2013 Har helt dilla på potetmos med grillkrydder og ketchup.. pleier å ha enten kjøttdeig eller biffstrimler på sida da Og lager også baguetter stekt i ovnen med ost og skinke, tar på piffi-krydder og dynker med selskapsdressing og legger kinakål oppi der igjen... det er det beste som finnes!! Ellers pleier jeg å steke strimla tortillalefser i pannen sammen med paprika og noe kjøtt med fajitaskrydder... Nam.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rakiana Skrevet 6. september 2013 #311 Del Skrevet 6. september 2013 Jeg spiser tørre Ritz kjeks hvis jeg skal ha noe kjapt, og om jeg vil ha noe søtt varmer jeg litt margarin i en kopp i mikroen, tar oppi litt kakao og melis til det blir en litt tykk klump og spiser det i små biter med skje 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mynona Skrevet 6. september 2013 #312 Del Skrevet 6. september 2013 Men hva om det er vanlig? Det står jo bare "retter man lager kun til deg selv." Kanskje noen mener at retten de lager ikke kan serverest til andre, mens kanskje du syns den er god nok til det? Det har jo ikke noe å gjøre med om hva som er vanlig. Anonymous poster hash: 57903...fc2 Da definerer vi nok rart forskjellig. Jeg definerer rart som at hele retten er rar. Ikke at det er rart å servere andre. 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Inggolf Skrevet 6. september 2013 #313 Del Skrevet 6. september 2013 Da definerer vi nok rart forskjellig. Jeg definerer rart som at hele retten er rar. Ikke at det er rart å servere andre. jeg har tenkt hele veien at retten er så rar at man ikke tørr å vise andre/vil innrømme at man spiser det og dermed heller ikke serverer den til andre. TS, er du her fortsatt? Vi trenger en oppklaring (avklaring?) her.. 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
fruBeist Skrevet 6. september 2013 #314 Del Skrevet 6. september 2013 Når jeg virkelig er lat, hermetisk lapskaus. Kald, rett fra boksen Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
FruLuna Skrevet 6. september 2013 #315 Del Skrevet 6. september 2013 Knekkebrød med et lag lett crème fraîche, en stripe Sriracha, rødløk og ost. Kanskje ikke så veldig rart, men ville ikke servert det til andre Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest BettyBoop Skrevet 8. september 2013 #316 Del Skrevet 8. september 2013 Her er hvertfall en oppskrift på samme: http://bakekos.blogspot.no/2010/06/5min-sjokoladekake.htmlden oppskrifta der høres langt bedre ut :-) 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
plix Skrevet 9. september 2013 #317 Del Skrevet 9. september 2013 (endret) Menyen min når jeg er alene kan bestå av mye forskjellig. Husker ikke alt, men kan bidra med noe.. -Koker 0,5 liter vann i kjele, med 1 ts havregryn i. Kjempegodt! "Havrete", aldri truffet noen som lager dette før. Var et innfall jeg fikk da jeg var under tenårene engang, men jeg er neppe unik der.. -Avocadoskiver med seterrømme over, kanel, picnicskinke. Noen ganger har jeg enten knust skorpe over, kardemomme, sitron eller kruskakli over i tillegg. Mmh!! -Melkesjokolade grovhakket, med appelsin, pittelitt avocado, druer og vaniljeis ved siden. -Tomatsuppen fra pose. Med avocado og kanel! Mhm! -Eggerøre, masse kanel over og noen skiver avocado og dampet brokkoli til. Mmmh!! -Makaroni, skinkeost, Aromat og raspet selleri over Skitgodt!! Husker ikke alt, kommer kanskje tilbake med noe rarere senere .. Endret 9. september 2013 av plix 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Wanderlust Skrevet 9. september 2013 #318 Del Skrevet 9. september 2013 Tar tacosaus på alt når ingen ser... Overraskende hvor mye det passer til! 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Adhara Skrevet 9. september 2013 #319 Del Skrevet 9. september 2013 Løvstek "stekt" i mikroen i mellom 2 tacolefser, MASSE ost og tacosaus. Om jeg skal ta den helt ut steker jeg løvsteka i stekepanna Farlig godt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Tekola Skrevet 9. september 2013 #320 Del Skrevet 9. september 2013 Kokt makaroni med ost og mais, nudler med ost oppi, tacolefser med ost som settes litt i ovnen, havregryn med masse smør og sukker som settes litt i mikro Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå