Gå til innhold

Rare retter man lager kun til seg selv


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Jeg pleier å blande kakaopulver, melis, og litt vann. så blir det glasur :D

Ja, det er ganske vanlig. men bare kakaopulver blir jo veldig tørt var det jeg mente. :) (eller var det oboy? husker ikke lenger hvem jeg kommenterte det til)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Steker kylling/kjøttdeig i tacokrydder, har gjerne et beger rømme og halvt kilo ost på og gafler innpå. Spiser vel det meste sålenge det er rømme på det...... Da jeg var fjortiss var biff/koteletter/alt av kjøtt dynket i ketchup den store slageren :laugh:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, det er ganske vanlig. men bare kakaopulver blir jo veldig tørt var det jeg mente. :) (eller var det oboy? husker ikke lenger hvem jeg kommenterte det til)

Men hva om det er vanlig? Det står jo bare "retter man lager kun til deg selv."

Kanskje noen mener at retten de lager ikke kan serverest til andre, mens kanskje du syns den er god nok til det? Det har jo ikke noe å gjøre med om hva som er vanlig.

Anonymous poster hash: 57903...fc2

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kokt ris med thouand island dressing på. Kun det.
Taco tortillas varmet i mikro/ovnen og ingenting annet. Kan godt sette til livs en hel pakke.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Pølse på gaffel :P eller nudler med pølsebiter og ost.



Anonymous poster hash: 83b95...887
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Det står "Rare retter man kun lager til seg selv" AB

Ja, det jeg mente. At noe jeg synes er rart å servere, er normalt for andre. Så da blir det "rare retter" for meg.

Anonymous poster hash: 57903...fc2

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest BettyBoop

Fant ikke igjen innlegget, men du som la ut oppskriften på den 1 min kaken i mikroen. Jeg forsøkte å lage den men den ble ikkenoe god. Jeg tror jeg gjorde noe feil, men jeg følte jeg fulgte oppskrifta, men røra ble så veldig tykk. Er det meningen at røra skal være mer deigete enn flytende?

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fant ikke igjen innlegget, men du som la ut oppskriften på den 1 min kaken i mikroen. Jeg forsøkte å lage den men den ble ikkenoe god. Jeg tror jeg gjorde noe feil, men jeg følte jeg fulgte oppskrifta, men røra ble så veldig tykk. Er det meningen at røra skal være mer deigete enn flytende?

Her er hvertfall en oppskrift på samme: http://bakekos.blogspot.no/2010/06/5min-sjokoladekake.html

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har helt dilla på potetmos med grillkrydder og ketchup.. pleier å ha enten kjøttdeig eller biffstrimler på sida da :fnise:

Og lager også baguetter stekt i ovnen med ost og skinke, tar på piffi-krydder og dynker med selskapsdressing og legger kinakål oppi der igjen... det er det beste som finnes!!

Ellers pleier jeg å steke strimla tortillalefser i pannen sammen med paprika og noe kjøtt med fajitaskrydder... Nam..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg spiser tørre Ritz kjeks hvis jeg skal ha noe kjapt, og om jeg vil ha noe søtt varmer jeg litt margarin i en kopp i mikroen, tar oppi litt kakao og melis til det blir en litt tykk klump og spiser det i små biter med skje :sjenert:

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Men hva om det er vanlig? Det står jo bare "retter man lager kun til deg selv."

Kanskje noen mener at retten de lager ikke kan serverest til andre, mens kanskje du syns den er god nok til det? Det har jo ikke noe å gjøre med om hva som er vanlig.

Anonymous poster hash: 57903...fc2

Da definerer vi nok rart forskjellig. Jeg definerer rart som at hele retten er rar. Ikke at det er rart å servere andre.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da definerer vi nok rart forskjellig. Jeg definerer rart som at hele retten er rar. Ikke at det er rart å servere andre.

jeg har tenkt hele veien at retten er så rar at man ikke tørr å vise andre/vil innrømme at man spiser det og dermed heller ikke serverer den til andre.

TS, er du her fortsatt? Vi trenger en oppklaring (avklaring?) her..

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Knekkebrød med et lag lett crème fraîche, en stripe Sriracha, rødløk og ost. Kanskje ikke så veldig rart, men ville ikke servert det til andre ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Menyen min når jeg er alene kan bestå av mye forskjellig.

Husker ikke alt, men kan bidra med noe..

-Koker 0,5 liter vann i kjele, med 1 ts havregryn i. Kjempegodt! "Havrete", aldri truffet noen som lager dette før. Var et innfall jeg fikk da jeg var under tenårene engang, men jeg er neppe unik der..

-Avocadoskiver med seterrømme over, kanel, picnicskinke. Noen ganger har jeg enten knust skorpe over, kardemomme, sitron eller kruskakli over i tillegg. Mmh!!

-Melkesjokolade grovhakket, med appelsin, pittelitt avocado, druer og vaniljeis ved siden.

-Tomatsuppen fra pose. Med avocado og kanel! Mhm!

-Eggerøre, masse kanel over og noen skiver avocado og dampet brokkoli til. Mmmh!!

-Makaroni, skinkeost, Aromat og raspet selleri over

Skitgodt!! Husker ikke alt, kommer kanskje tilbake med noe rarere senere .. :)

Endret av plix
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Løvstek "stekt" i mikroen i mellom 2 tacolefser, MASSE ost og tacosaus. Om jeg skal ta den helt ut steker jeg løvsteka i stekepanna :P

Farlig godt!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kokt makaroni med ost og mais, nudler med ost oppi, tacolefser med ost som settes litt i ovnen, havregryn med masse smør og sukker som settes litt i mikro :plystre:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...