AnonymBruker Skrevet 3. august 2013 #1 Skrevet 3. august 2013 Hvorfor er det mere proteiner i mager kesam enn i vanlig kesam? Hvor kommer de proteinene fra?Anonymous poster hash: 5e6ed...874
AnonymBruker Skrevet 4. august 2013 #2 Skrevet 4. august 2013 Det er sikkert mer pr. 100 gram fordi det er mindre fett. Dermed er det mer av det andre som er i kesam, blant annet protein. Det er sikkert også mer karbohydrater og vann. Anonymous poster hash: 7eaef...258
AnonymBruker Skrevet 4. august 2013 #3 Skrevet 4. august 2013 Det er sikkert mer pr. 100 gram fordi det er mindre fett. Dermed er det mer av det andre som er i kesam, blant annet protein. Det er sikkert også mer karbohydrater og vann. Anonymous poster hash: 7eaef...258 Jeg mener å ha lest at mager kesam har 1 komma et eller annet gram mindre karbohydrat enn den originale. Pleier å være motsatt! Anonymous poster hash: a3ad4...bdb
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå