Gå til innhold

Hvorfor er det sånn?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Hvorfor er det mere proteiner i mager kesam enn i vanlig kesam? Hvor kommer de proteinene fra?

Anonymous poster hash: 5e6ed...874

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Det er sikkert mer pr. 100 gram fordi det er mindre fett. Dermed er det mer av det andre som er i kesam, blant annet protein. Det er sikkert også mer karbohydrater og vann.



Anonymous poster hash: 7eaef...258
AnonymBruker
Skrevet

Det er sikkert mer pr. 100 gram fordi det er mindre fett. Dermed er det mer av det andre som er i kesam, blant annet protein. Det er sikkert også mer karbohydrater og vann.

Anonymous poster hash: 7eaef...258

Jeg mener å ha lest at mager kesam har 1 komma et eller annet gram mindre karbohydrat enn den originale. Pleier å være motsatt!

Anonymous poster hash: a3ad4...bdb

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...