Gjest Anonymous Skrevet 20. april 2004 #1 Skrevet 20. april 2004 Fikk forleden servert breiflabb i nydelig saus med masse sennepsfrø i. Kjøpte derfor en pose med sennepsfrø i går (etter å ha lett i mange butikker) og har nå tenkt å prøve det i min egen matlaging. Er det noen som har gode forslag til oppskrifter med sennepsfrø i?
Gjest gjest1 Skrevet 20. april 2004 #2 Skrevet 20. april 2004 Er det gule svarte eller brune sennepsfrø du ha kjøpt? Har lagd min egen sennep med en blanding av svarte og gule frø. Moste dem i en morter med litt vann og eddik. Ble en helt nydelig sennep , men den trenger å stå å modnes i et par uker. Bruker og sernnepsfør i wok og gryteretter(karrier) lar dem da poppe i litt ollje først før jeg har i de andre ingrediensene etter oppskriften.
Gjest Anonymous Skrevet 20. april 2004 #3 Skrevet 20. april 2004 Er det gule svarte eller brune sennepsfrø du ha kjøpt? Jeg har kjøpt svarte frø. Takk for forslag!
Gjest gjest1 Skrevet 20. april 2004 #4 Skrevet 20. april 2004 De svarte frøene popper lettest og er oftest brukt i gryteretter og sauser. I tillegg smaker de sterkere hvis du lager din egen sennep.
Arkana Skrevet 20. april 2004 #5 Skrevet 20. april 2004 Bruk dem i alle slags karriretter. Disse nøttene er også gode. Indiske krydrede nøtter 2 ss solsikkeolje 1 ts sorte sennepsfrø 1 ts spisskummenfrø 10 karriblader 300 g cashewnøtter ½ ts malt gurkemeie ½ ts cayennepepper 1 ts malt koriander 1 ts salt 1 ts sitronsaft Varm oljen, tilsett sennepsfrø, spisskummenfrø og karriblader. Når frøene begynner å poppe, tilsett nøtter og de andre krydrene. Rør til alt er godt blandet og nøttene er gylne. Tilsett sitronsaft og fordel i en bolle. Pynt med korianderblader og server varm med drinker (ikke spis karribladene).
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå