Gå til innhold

hva er du hekta på akkurat nå?


Gjest Vinglepetra

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gjest Lille-pus

Tomater!

Ok, jeg er svak for tomater på generell basis, men i år...små knallsøte smaksbomber dyrket på Finnøy.

Å hellig jul ! :daane:

Endret av Lille-pus
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Vinglepetra

Pizza Tradizionale Diavola og bittles snacksmiks. Hvorfor kan jeg ikke få dilla på noe sunt..

Hehe, det lurer jeg også på ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Vinglepetra

Foccacia med aioli og skyr med sitronsmak.

Skyr med sitron hadde jeg helt glemt fantes, takk for påminnelsen :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

AnonymBruker

Lakrisis

Rips med vaniljesaus

Kokt oksetunge med sylteagurk og majones

Posjert egg med røkelaks

Spinat

Trøffelpesto

Hugo (prosecco, hylleblomstsirup og mynte)



Anonymous poster hash: 44b85...070
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Løkpølsepålegget, har det ett navn? Jeg skal snart til Sverige, og jeg elsker løk :)

Skulle ønske jeg visste. Har kastet emballasjen allerede. Men fins i påleggshylla, er enhel pølse med rødt emballasje rundt. Akkurat nesten som falukorv, bare at dette er med løk. Dårlig forklart, men det er alt jeg vet. :(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Vinglepetra

Skulle ønske jeg visste. Har kastet emballasjen allerede. Men fins i påleggshylla, er enhel pølse med rødt emballasje rundt. Akkurat nesten som falukorv, bare at dette er med løk. Dårlig forklart, men det er alt jeg vet. :(

Så det er ikke ferdig oppskåret? Da er det uaktuelt for meg å kjøpe, da jeg kun liker kjøttpålegg som jeg kan ha på brødskiver.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

cherrytomater .har det i alt, ved siden av alt og på alt.

og laks. spiser det til frokost,lunsj og middag. klarer ikke slutte. laks er så digg!!

det er uke nummer 2 med laks og uke 4 med cherrytomater.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har skikkelig dilla på melon! Spiser gjerne en liten helt alene på en kveld :rodme:

Ellers så spiser jeg kyllingpålegg og kokt egg på brødskiven for tide, og masse Ritz-kjeks!

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Det er egentlig flaut å si det, men jeg har blitt helt vill etter Snickers denne uka. Snickers er en ok sjokolade, men jeg har aldri vært noen storspiser av den, så skjønner ikke hvorfor jeg tar helt av den på nå... Har spist en liten snickers nesten hver dag på jobb denne uka. :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Puffet ris med melk, evnt. blandet med litt honey corn.



Anonymous poster hash: bcdd5...f45
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så det er ikke ferdig oppskåret? Da er det uaktuelt for meg å kjøpe, da jeg kun liker kjøttpålegg som jeg kan ha på brødskiver.

Er bare å skjære opp selv da :)

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...