Gå til innhold

Hjelp! Rips og solbærgeleen min stivner ikke! :(


Thomasine

Anbefalte innlegg

Har laget gele av selvhøstede bær...smakte veldig godt!

...men den stivner ikke...:(

Har stått i kjøleskap over natten også...

Tok geleprøven i går og der stivnet det etterhert, men på glassene er det bare en litt tykkere, flytende masse...

Finner MASSE om dette på nett, men det er jo så mye...skal jeg koke opp på ny og tilsette mere sukker (syns den er mer enn søt nok!!), skal jeg tilsette litt sitronsaft eller må jeg ut å kjøpe noen annen syre??

TRENGER HJELP!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Kok opp på nytt og tilsett stivelse er det rådet jeg har. Før brukte jeg flytende Certo, men nå er den i pulverform. Prøv det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Hva slags stivelse har du allerede hatt i?

Jeg bruker 1 plate gelatin pr. 5 dl.



Anonymous poster hash: 23576...e20
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har ikke hatt i noe...men mulig bærene var for modne eller for fulle av vann...har hatt en skikkelig regndag for et par dager siden...

Certo må jeg ut å handle, gelatin har jeg...blir den ike veldig fast da? Liker geleen når den ikke er så veldig fast...

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hvordan ble geleen til slutt? Hva gjorde du?

Endret av Belima
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Æsj...satte til 4 blad gelatin...funket ikke...:(

Nå har jeg prøvd å tilsette et utenlandsk middel med pektin i seg...så får vi se... :/

Det dumme er jo at for hver gang jeg må koke opp på ny, minsker mengden med ett lite glass...;)

Går litt på selvfølelsen her, ja...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...