Thomasine Skrevet 29. juli 2013 #1 Del Skrevet 29. juli 2013 Har laget gele av selvhøstede bær...smakte veldig godt! ...men den stivner ikke... Har stått i kjøleskap over natten også... Tok geleprøven i går og der stivnet det etterhert, men på glassene er det bare en litt tykkere, flytende masse... Finner MASSE om dette på nett, men det er jo så mye...skal jeg koke opp på ny og tilsette mere sukker (syns den er mer enn søt nok!!), skal jeg tilsette litt sitronsaft eller må jeg ut å kjøpe noen annen syre?? TRENGER HJELP!!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Belima Skrevet 29. juli 2013 #2 Del Skrevet 29. juli 2013 Kok opp på nytt og tilsett stivelse er det rådet jeg har. Før brukte jeg flytende Certo, men nå er den i pulverform. Prøv det. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. juli 2013 #3 Del Skrevet 29. juli 2013 Hva slags stivelse har du allerede hatt i? Jeg bruker 1 plate gelatin pr. 5 dl. Anonymous poster hash: 23576...e20 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thomasine Skrevet 29. juli 2013 Forfatter #4 Del Skrevet 29. juli 2013 Har ikke hatt i noe...men mulig bærene var for modne eller for fulle av vann...har hatt en skikkelig regndag for et par dager siden... Certo må jeg ut å handle, gelatin har jeg...blir den ike veldig fast da? Liker geleen når den ikke er så veldig fast... 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. juli 2013 #5 Del Skrevet 29. juli 2013 Her har en blogger tatt bilde av sånn cirka hvilke mengder umodne/modne bær som brukes, jeg for min del har ikke nok umodne bær så det er derfor jeg hiver i gelatin. http://tovepia.blogspot.no/2011/08/tid-for-arets-ripsgele.html Anonymous poster hash: 23576...e20 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thomasine Skrevet 29. juli 2013 Forfatter #6 Del Skrevet 29. juli 2013 Her har en blogger tatt bilde av sånn cirka hvilke mengder umodne/modne bær som brukes, jeg for min del har ikke nok umodne bær så det er derfor jeg hiver i gelatin. http://tovepia.blogspot.no/2011/08/tid-for-arets-ripsgele.html Anonymous poster hash: 23576...e20 Da må nok jeg prøve det også... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Belima Skrevet 29. juli 2013 #7 Del Skrevet 29. juli 2013 (endret) Hvordan ble geleen til slutt? Hva gjorde du? Endret 29. juli 2013 av Belima Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thomasine Skrevet 30. juli 2013 Forfatter #8 Del Skrevet 30. juli 2013 Æsj...satte til 4 blad gelatin...funket ikke... Nå har jeg prøvd å tilsette et utenlandsk middel med pektin i seg...så får vi se... :/ Det dumme er jo at for hver gang jeg må koke opp på ny, minsker mengden med ett lite glass... Går litt på selvfølelsen her, ja... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå