AnonymBruker Skrevet 28. juli 2013 #1 Skrevet 28. juli 2013 Når han spiser skiver, så spiser han først det i midten, som mange andre barn. Men der andre barn lar skorpene ligge, eller hiver dem under bordet (har jeg faktisk sett mye av da jeg jobbet i barnehage), så sier gutten "jeg sparer skorpen til slutt for det er det beste av alt". Og når far i huset baker brød (husfar.. ), så vil gutten alltid ha skalkene. Hvordan er deres barn med tanke på skalker og skorper på skivene? Har aldri hørt om andre barn som digger skorper og skalker. Anonymous poster hash: f9dbc...290 1
Miss moneypenny Skrevet 28. juli 2013 #2 Skrevet 28. juli 2013 Den ene min digger skorpene, den andre digger skalkene jeg spiste også helst skalkene da jeg var liten
Gjest Gjest Skrevet 28. juli 2013 #3 Skrevet 28. juli 2013 Når han spiser skiver, så spiser han først det i midten, som mange andre barn. Men der andre barn lar skorpene ligge, eller hiver dem under bordet (har jeg faktisk sett mye av da jeg jobbet i barnehage), så sier gutten "jeg sparer skorpen til slutt for det er det beste av alt". Og når far i huset baker brød (husfar.. ), så vil gutten alltid ha skalkene. Hvordan er deres barn med tanke på skalker og skorper på skivene? Har aldri hørt om andre barn som digger skorper og skalker. Anonymous poster hash: f9dbc...290 Jeg elsket skalker som barn :-)
Anglofil Skrevet 28. juli 2013 #4 Skrevet 28. juli 2013 (endret) Jeg har alltid elsket skorpe og skalker, og er helt enig: det er det beste med hele brødskiva. Mvh Yvonne Endret 28. juli 2013 av Yvonne
AnonymBruker Skrevet 28. juli 2013 #5 Skrevet 28. juli 2013 Skorpe og skalk er det beste! Skjærer alltid tykke skiver, så jeg får ekstra mye skorpe. Det beste jeg viste når jeg var liten var å få en stor skalk av mammas nystekte brød, med smør som smeltet. Har forresten lagt merke til at barn står ved brødskjæremaskinen i butikkene å venter på kunde etter kunde, for å spise skalkene som blir igjen Anonymous poster hash: a9f52...604 1
AnonymBruker Skrevet 28. juli 2013 #6 Skrevet 28. juli 2013 Jeg var også sånn (og er det fortsatt!!). Skorpe og skalk er det beste med brødet. Anonymous poster hash: 210bc...aa1
Zakuro Skrevet 28. juli 2013 #7 Skrevet 28. juli 2013 Jeg likte også skorpen og skalkene best:D Bestemor ble alltid like forferda Og det gjør jeg forsåvidt enda:) Best er seig eller hard skorpe!^^,
AnonymBruker Skrevet 28. juli 2013 #8 Skrevet 28. juli 2013 Ah, du verden, så mange skorpeelskere det var her! Helt utrolig. Anonymous poster hash: f9dbc...290
AnonymBruker Skrevet 28. juli 2013 #9 Skrevet 28. juli 2013 Det beste jeg viste når jeg var liten var å få en stor skalk av mammas nystekte brød, med smør som smeltet.Anonymous poster hash: a9f52...604 Det er sånn han holder på, også! Og om det ikke er nybakt brød, så skal det i brødristeren, og så smør på som smelter. Anonymous poster hash: f9dbc...290 1
AnonymBruker Skrevet 28. juli 2013 #10 Skrevet 28. juli 2013 Det er sånn han holder på, også! Og om det ikke er nybakt brød, så skal det i brødristeren, og så smør på som smelter. Anonymous poster hash: f9dbc...290 Hehe, så gøy Brødristeren var jeg også stor fan av! For da ble hele brødet hardt som skorpen og smøret smeltet. Anonymous poster hash: a9f52...604
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå