AnonymBruker Skrevet 13. juli 2013 #1 Skrevet 13. juli 2013 Jeg ser det finnes veldig mange ulike typer lavkarbomel, bl.a sesam-mel, kokosmel og mandelmel, osv osv osv. Selv har jeg kun prøvd mandelmel, og synes mandelsmaken ble altfor kraftig til at det var noe godt. Smakte som veldig intens marsipan, og lite annet. Finnes det noen som er like nøytrale i smaken som hvetemel, og som man faktisk kan få brukbare resultater med? Anonymous poster hash: 0721a...e33
Sugerøret Skrevet 13. juli 2013 #2 Skrevet 13. juli 2013 Pofiber,fibrex, glutenmel ,Ketolyse bakemix,soyamel Men ikke glem at de er forskjellige i smak og tekstur.Og du må nesten finne din blanding som du synes smaker best.Samt det er forskjell på hva en bruker til baking og vafler enn til andre ting.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå