Gå til innhold

Kjøreplan hjelp


Anbefalte innlegg

Skrevet (endret)

Vi må få opp en kjøreplan snart, men jeg trenger hjelp :) Hvor lang tid beregner man per rett? Uten å tenke på taler osv, det legger vi til. Vi har 3 retters middag som blir servert ferdig lagt opp på tallerken, og har 73 gjester til middag. Jeg sliter med å finne det her ut, og har ingen med peiling som kan hjelpe ;)

Endret av Mariahamm
Videoannonse
Annonse
Skrevet

I gjennomsnitt kan du regne ca 1 time per rett når det er snakk om selskap. Men da er det tatt høyde for avbrekk som pause og taler.

Hvis du vil ha kun ti d for venting, servering og spising per rett så vil jeg nok si ca 35-45 minutter per rett.

Skrevet

Vi har fått en VELDIG nøyaktig kjøreplan av hotellet vi skal ha vår feiring på. De regner 45 min per rett, inkludert servering og rydding, uten taler. Men det forutsetter at det er "nok" serveringspersonale så alle blir servert ca samtidig

Skrevet

Tusen takk! :) Nok serveringspersonale ja... To som har meldt avbud, og vi får jo ikke tak i noen. Med bare 5 dager igjen er det passe stressende merker jeg.

Skrevet (endret)

..

Endret av Tallulah
Skrevet

Jeg har i mitt selvlagde program regnet 20 min på forrett (som forutsetter at servitørene er helt klar til å servere den på slaget), 60 min på hovedrett med to serveringer, 25 min på dessert. Ser at jeg nok burde beregne litt bedre tid på noe.

Jeg tror jeg hadde regner litt mer tid på forretten, husk at rydding også må regnes med :)

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...