Gjest Anonymous Skrevet 14. april 2004 #1 Skrevet 14. april 2004 Mitt beste tips er pita-pizza! Jeg tar et pitabrød og smører på f.eks. dolmiosaus, den er veldig mager. Så legger jeg på masse løvtynn baguettskinke, den er kjempemager! Så mozzarellaost, av typen som ligger i lake (bare 16-17 % fett) og sjampinjonger oppå der, Og så litt krydder! Er kjempegodt, men litt lite da, den er jo så god en får lyst på flere!
Gjest Anonymous Skrevet 14. april 2004 #2 Skrevet 14. april 2004 Skulle være svar til noen som etterlyste slanke-middag!
Siam Skrevet 15. april 2004 #5 Skrevet 15. april 2004 Sånn lager vi også! Hvis du går på Grete Roede kan du dele pitabrødet på langs, så det blir tynnere. Da må det selvsagt være tint, for å få det til. Da passer det bedre med brød/ris-rasjonen til middag. Og man får mye mer kjøtt på to stk enn en! Også blir det nesten bedre også, bunnen blir tynn som italiensk pizza! Oj! Sulten!!!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå