Gå til innhold

Kan man lage pavlova uten hvitvinseddik?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Fant ikke denne hvitvinseddiken eller bringebæreddiken? Kan jeg lage kaken uten denne eller blir den fæl da? Man lagerjo marengs uten denne eddiken, så da er det vel greit å lage denne kaken uten den da? Eller???

Hjelp!



Anonymous poster hash: 7f995...992
Skrevet

Det går. Men marengsbunnen blir sprø, noe som vil føre til at når du kutter et stykke kan hele kaka sprekke opp. Hensikten med eddik er å gjøre bunnen litt seig.

AnonymBruker
Skrevet

Men pikekyssene mine blir jo seige inni, de hjemmelagde? Og der bruker jeg bare eggehviter og sukker??



Anonymous poster hash: 7f995...992
  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Kan man erstatte eddiken med vaniljeessens da?



Anonymous poster hash: 7f995...992
Skrevet

Kan man erstatte eddiken med vaniljeessens da?

Anonymous poster hash: 7f995...992

Det er ikke substitutter. Vaniljeessens vil kun gi smak, men har ingen virkning på konsistens.

Du får prøve google, jeg klarer ikke å gjette meg frem til gode erstatninger, og kan ikke fullt ut garantere hvordan en bunn uten eddik blir.

AnonymBruker
Skrevet

Fant ikke denne hvitvinseddiken eller bringebæreddiken? Kan jeg lage kaken uten denne eller blir den fæl da? Man lagerjo marengs uten denne eddiken, så da er det vel greit å lage denne kaken uten den da? Eller???

Hjelp!

Anonymous poster hash: 7f995...992

Du kan ikke lage pavlova uten eddik. Men du kan jo lage en marengsbunn og pynte den opp som en pavlova. Siden det fins oppskrifter som kaller seg pavlova uten eddiken gjetter jeg på at kun de mest matkunnige av gjestene dine vil legge merke til at konsistensen er feil.

All eddik duger, forresten. Til og med balsamico er ok. Eller helt vanlig eddik. Hvitvinseddiken smaker bedre, dog.

Anonymous poster hash: de3b2...ded

Skrevet

Eddiken er vell det som er forskjell på pavlovabotn og marengs. Men marengs blir vell seig av å stå i kjøleskap (?), om det er målet. Har ikkje testa det sjølv, så garanterer ikkje for at det er noko god ide. Men som fleire har skrive, det er konsistensen som blir forskjellig, marengs med pavlovapynt blir sikkert like bra :)

  • 3 uker senere...
AnonymBruker
Skrevet

vi bruker aldri edikk i vår bunn, men den blir da seig fordi.



Anonymous poster hash: 0de5d...295

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...