illywhack Skrevet 27. juni 2013 #1 Skrevet 27. juni 2013 Heisann, jeg har lovet å lage en slik regnbuekake til jobb. Jeg skal bake alle bunnene på forhånd og fryse dem, så det er ikke noe problem. Men - kaken skal spises neste fredag. Jeg skal jobbe ettermiddag på torsdagen, og etterpå er det trening og middag osv, så jeg er ikke hjemme før i 10 tiden. Og da har jeg ikke ork til å begynne å pynte en slik kake. Så det jeg lurte på er egentlig bare om dere tror det går greit å ta på kremen på torsdag morgen før jeg går på jobb, og så ha den godt pakket inn i kjøleskapet fram til fredag morgen når jeg går på jobb (den skal spises i 12 tiden på fredag), eller tror dere den blir tørr, eller at kremen blir veldig tørr (det er forresten en søt kremostfrosting og helt vanlig formkake)? Jeg pleier alltid å bake og pynte kvelden før, så jeg har ingen erfaring med dette. Hehe. Takk!
Viktualia Skrevet 27. juni 2013 #2 Skrevet 27. juni 2013 Det går helt fint, formkake med kremostglasur/fyll blir vanligvis bare saftigere av å bli stå litt lenger. Den holder seg i dagevis i kjøleskapet.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå