Gå til innhold

Et kakespørsmål; hvor lenge kan kaken stå?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Heisann,

jeg har lovet å lage en slik regnbuekake til jobb. Jeg skal bake alle bunnene på forhånd og fryse dem, så det er ikke noe problem.

Men - kaken skal spises neste fredag. Jeg skal jobbe ettermiddag på torsdagen, og etterpå er det trening og middag osv, så jeg er ikke hjemme før i 10 tiden. Og da har jeg ikke ork til å begynne å pynte en slik kake.

Så det jeg lurte på er egentlig bare om dere tror det går greit å ta på kremen på torsdag morgen før jeg går på jobb, og så ha den godt pakket inn i kjøleskapet fram til fredag morgen når jeg går på jobb (den skal spises i 12 tiden på fredag), eller tror dere den blir tørr, eller at kremen blir veldig tørr (det er forresten en søt kremostfrosting og helt vanlig formkake)?

Jeg pleier alltid å bake og pynte kvelden før, så jeg har ingen erfaring med dette. Hehe.

Takk!

:)

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Det går helt fint, formkake med kremostglasur/fyll blir vanligvis bare saftigere av å bli stå litt lenger. Den holder seg i dagevis i kjøleskapet.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...