AnonymBruker Skrevet 26. juni 2013 #1 Skrevet 26. juni 2013 Jeg må fryse ned en kake, men lurer på om jeg også kan fryse den ned sammen med serveringsfatet som den står på. Det er en ostekake som er laget rett på serveringsfatet, så det er vanskelig å skille kaken og fatet. Skal bare la den stå en dag eller to i fryseren, men er litt redd for at fatet ikke skal tåle kulden. Er det noen som har erfaring med dette? Vil fatet knuses/ødelegges av kulden? Kakefatet er av denne typen: https://www.google.com/search?q=kakefat+glass&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=n73KUdmoIMmp4ATwhYCwDQ&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1366&bih=664#facrc=_&imgdii=_&imgrc=zFHDOBp40DjEKM%3A%3BLuoLygiu1on6BM%3Bhttp%253A%252F%252F2.bp.blogspot.com%252F-b0wl9Qy6N_M%252FUAP86KkZtFI%252FAAAAAAAAHAM%252FbYYFDy1-IzY%252Fs320%252FBLOGG%252BBILDER%252BJULI%252B2012%252B012.JPG%3Bhttp%253A%252F%252Fbruktikken.blogspot.com%252F2012%252F07%252Fglass-og-porselen.html%3B800%3B532 Anonymous poster hash: 38f93...d33
AnonymBruker Skrevet 26. juni 2013 #3 Skrevet 26. juni 2013 Så bra! Hadde bare vært så synd dersom kakefatet ble ødelagt. Anonymous poster hash: 38f93...d33
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå