Gå til innhold

Forme sjokolade?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Jeg skal bake sjokoladekake og har lyst til å pynte den litt spesielt. Jeg håpet at jeg skulle klare å lage sjokolade-sommerfugler, men jeg vet liksom ikke helt hvordan dette skal foregå :fnise: jeg har flate sommerfugl-former men jeg vil ha de litt bøyd, så jeg tenker at i teorien så må sjokoladen være myk nok til å kunne bøyes, men hard nok til å holde seg. Noen ideer til hvordan dette kan fungere? Evt noen ideer til hva jeg kan bruke istedet som ikke blir for søtt sammen med sjokoladekake?

Anonymous poster hash: f9f4d...c1d

Videoannonse
Annonse
Gjest navnelapp
Skrevet

Eg vil foreslå at du lagar ein sprutepose av matpapir/bakepapir, og smeltar sjokoladen og har i. Så kan du teikne med den. Bruk eit bakepapir som du brettar, og så legg du det flatt igjen. Teikne sommarfuglen slik at den går på kvar side av bretten, og når den har byrja å stivne, men ikkje er heilt hard, legg du papiret over noko, slik at du formar sommarfuglen i rett fasong. LEgg den kaldt, og pynt kaka med den/dei rett før servering.

AnonymBruker
Skrevet

Ikke dumt! Største problemet blir da å tegne de :ler: takk for tips :)

Anonymous poster hash: f9f4d...c1d

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...