AnonymBruker Skrevet 24. juni 2013 #1 Skrevet 24. juni 2013 Jeg skal bake sjokoladekake og har lyst til å pynte den litt spesielt. Jeg håpet at jeg skulle klare å lage sjokolade-sommerfugler, men jeg vet liksom ikke helt hvordan dette skal foregå jeg har flate sommerfugl-former men jeg vil ha de litt bøyd, så jeg tenker at i teorien så må sjokoladen være myk nok til å kunne bøyes, men hard nok til å holde seg. Noen ideer til hvordan dette kan fungere? Evt noen ideer til hva jeg kan bruke istedet som ikke blir for søtt sammen med sjokoladekake?Anonymous poster hash: f9f4d...c1d
Gjest navnelapp Skrevet 24. juni 2013 #2 Skrevet 24. juni 2013 Eg vil foreslå at du lagar ein sprutepose av matpapir/bakepapir, og smeltar sjokoladen og har i. Så kan du teikne med den. Bruk eit bakepapir som du brettar, og så legg du det flatt igjen. Teikne sommarfuglen slik at den går på kvar side av bretten, og når den har byrja å stivne, men ikkje er heilt hard, legg du papiret over noko, slik at du formar sommarfuglen i rett fasong. LEgg den kaldt, og pynt kaka med den/dei rett før servering.
AnonymBruker Skrevet 24. juni 2013 #3 Skrevet 24. juni 2013 Ikke dumt! Største problemet blir da å tegne de takk for tips Anonymous poster hash: f9f4d...c1d
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå