AnonymBruker Skrevet 22. juni 2013 #1 Skrevet 22. juni 2013 Prøver å få endel sukker til å smelte inn i en sjokolade og smørblanding via vannbad men det skjer rett og slett ikke. Kan jeg sette kjelen rett på komfyren eller blir det helt sikkert brent da? Anonymous poster hash: 531c6...85f
AnonymBruker Skrevet 23. juni 2013 #2 Skrevet 23. juni 2013 Pleier å sette kjelen på komfyren og passe på å røre godt hele tiden. Har aldri vært et problem. Anonymous poster hash: 952d3...99e
AnonymBruker Skrevet 23. juni 2013 #3 Skrevet 23. juni 2013 Det blir ikke nødvendigvis brent, men det blir nesten alltid for varmt slik at sjokoladen skiller og korner seg. Hvis du har så veldig mye sukker, er det kanskje best å lage en sirup først som du deretter blander inn i sjokoladen. Anonymous poster hash: ff0f6...286
Lakenskrekk Skrevet 23. juni 2013 #4 Skrevet 23. juni 2013 Hva hvis du setter kjele med vann på komfyren og bolle med sukker og sjokolade oppå kjelen og det kokende vannet? Det blir varmere vann, kanskje det hjelper?
Gjest navnelapp Skrevet 24. juni 2013 #5 Skrevet 24. juni 2013 Kan du referere/lenke til oppskrifta? Kva er det du skal lage?
AnonymBruker Skrevet 24. juni 2013 #6 Skrevet 24. juni 2013 Du vil ikke klare å smelte sukker inn i vanlig sjokolade. Sjokolade smelter nemlig på veldig lav temperatur. Sukker trenger såpass til varme at sjokoladen vil ta skade av det. Smelt i stedet sukkeret inn i smøret (gjerne rett i en panne). Så tar du pannen av varmen, tømmer sjokoladen i og rører veldig forsiktig til den er smeltet. Anonymous poster hash: f5000...717 3
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå