Gå til innhold

Får ikke sukkeret til å smelte inn i sjokoladeblanding!


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Prøver å få endel sukker til å smelte inn i en sjokolade og smørblanding via vannbad men det skjer rett og slett ikke. Kan jeg sette kjelen rett på komfyren eller blir det helt sikkert brent da?
:sukk:



Anonymous poster hash: 531c6...85f
Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Pleier å sette kjelen på komfyren og passe på å røre godt hele tiden. Har aldri vært et problem.



Anonymous poster hash: 952d3...99e
AnonymBruker
Skrevet

Det blir ikke nødvendigvis brent, men det blir nesten alltid for varmt slik at sjokoladen skiller og korner seg. Hvis du har så veldig mye sukker, er det kanskje best å lage en sirup først som du deretter blander inn i sjokoladen.



Anonymous poster hash: ff0f6...286
Skrevet

Hva hvis du setter kjele med vann på komfyren og bolle med sukker og sjokolade oppå kjelen og det kokende vannet? Det blir varmere vann, kanskje det hjelper?

Gjest navnelapp
Skrevet

Kan du referere/lenke til oppskrifta? Kva er det du skal lage?

AnonymBruker
Skrevet

Du vil ikke klare å smelte sukker inn i vanlig sjokolade. Sjokolade smelter nemlig på veldig lav temperatur. Sukker trenger såpass til varme at sjokoladen vil ta skade av det.

Smelt i stedet sukkeret inn i smøret (gjerne rett i en panne). Så tar du pannen av varmen, tømmer sjokoladen i og rører veldig forsiktig til den er smeltet.



Anonymous poster hash: f5000...717
  • Liker 3

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...