AnonymBruker Skrevet 21. juni 2013 #1 Skrevet 21. juni 2013 Har gått tom for sammalt rug og skal bake knekkebrød. Kan jeg bruke sammalt hvete istedet? Vil det gjøre noen forskjell på knekkebrødene? Anonymous poster hash: a6d36...361
AnonymBruker Skrevet 14. juli 2013 #3 Skrevet 14. juli 2013 Du kan du helt fint, og faktisk med "fordel" bytte ut med sammalt hvete - dvs; jeg synes det blir bedre bakstresultat av det fordi det er bedre å jobbe med/blir ikke fullt så grovt. Eneste som er vanskelig ifht bakst er om man skal ha veldig grove meltyper fremfor sammalt/noe lyst, det bør gjerne være ca 50/50 - men i knekkebrød har man jo langt mer slingringsmonn fordi det ikke skal heve. Jeg baker knekkebrød utelukkende bestående av havregryn/sammalt spelt/nøtter/frø og væske. Eneste som blir forskjell er hvordan de blir rent fordøyelsesmessig, og hvor grove de blir. Anonymous poster hash: 90112...7c9
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå