Gå til innhold

Hjelp meg mht. holdbarhet på pålegg


Gjest Pjusk

Anbefalte innlegg

Jeg har akkurat diskutert følgende i påsken; Nemlig holdbarhet på pålegg.... :wink:

Jeg ble "anklaget" for å være hysterisk forsiktig og det godt hende, derfor lurer jeg på hvor lenge dere oppbevarer åpnet pålegg og lign.

Jeg gjør som følger:

Leverpostei - 1 uke

Servelat - 4 dager

Wienerpølser - 4 - 5 dager

Salami/svartpølse - flere uker

Påleggssalater - max en uke

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Men holdbarhetsdatoen gjelder jo bare hvis pakken er uåpnet...

Jepp!

Jeg spiser av ting så lenge de fremdeles ser fine ut og lukter bra.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Madam Felle

Leverpostein en dag :ler: orker ikke å spise den om den er flere dager gammel. Derfor kjøper jeg bare små forpakninger.

Ellers er det noenlunde det samme som deg på de andre tingene. Men min kjære bruker å si at jeg er alt for fin i snasken ( munnen) :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Er vel det man kan kalle "hysterisk" jeg også. hvis det ligger en åpnet skinkepakke i kjøleskapet skal det mye til før jeg spiser den, fordi den øverste gjerne er tørr, ergo i mine øyne er noe galt med den. jeg vet selvfølgelig godt at den er helt fin :wink:

Leverpostei går greit så lenge det er lokk på den, slik at ingen kanter er tørre eller begynt å få den mystiske brune fargen.

Makrell i tomat har bare en levedag i mitt kjøleskap!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er vel det man kan kalle "hysterisk" jeg også. hvis det ligger en åpnet skinkepakke i kjøleskapet skal det mye til før jeg spiser den' date=' fordi den øverste gjerne er tørr, ergo i mine øyne er noe galt med den. jeg vet selvfølgelig godt at den er helt fin[/quote']

Fatter ikke hvorfor folk lar slike pakker ligge åpne i kjøleskapet jeg...

Vi legger alltid alle påleggskivene over i en tett boks med lokk med en gang, i vårt kjøleskap ligger aldri noe åpent.

Holder seg jo mye bedre når det ligger tett... Og er mer delikat og hygienisk...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg lukker alltid påleggspakkene med klype eller oppholder dem i en tett boks, men så bor jeg sammen med endel andre mennesker som ikke har den vanen. derfor kommer jeg til størknet skinke :-?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Starya

Om jeg ikke husker hvilken dag skinkepakken ble åpnet er sjansen stor for at den havner i søpla. Har gjort det til en vane å skrible dato på alt når jeg åpner det, slik at jeg slipper å sniffe og spekulere.

Leverposteien varer uansett bare en dag for mitt vedkommede. Synes den får en uggen lukt kort tid etter åpning. Dag to og tre er den forbeholdt ungen.. :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har gjort det til en vane å skrible dato på alt når jeg åpner det, slik at jeg slipper å sniffe og spekulere.  

Det gjør jeg også alltid både på pålegg og juice. Kjempelurt!!! - synes jeg. :wink:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...