Gå til innhold

Spørsmål om frysing av kaker og tapas + et kakespørsmål.


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Vi skal ha dåp i august og skal gjøre det meste selv. Skal på ferie i noen uker rett før så vil gjerne begynne å lage ting tidligst mulig. Derfor har jeg noen spørsmål.

Hvor lenge før kan jeg lage kransekake? Lurer på å bare kjøpe ferdig kransekakemasse for enkelhetens skyld. Kan jeg montere den før jeg fryser den eller bør jeg fryse den i løse ringer og montere på dagen?

Hvor lenge før kan jeg lage iskake?

Kan gulrotkake fryses med ostekrem på uten at den blir ødelagt?

Planen er å ha tapas.

Kan man lage både kjøttboller og saus og fryse ned? Eller kun kjøttbollene?

Kan bacondadler fryses? Altså å surre dadlene med bacon og steke dem rå?

Kan foccacia fryses uten å forringes?

Et felles spørsmål for alt dette er hvor lenge det holder seg i fryseren.

Evt andre forslag til tapasretter som kan lages og fryses ned på forhånd?

Vil trekke en sjokoladekake med marsipan, bør jeg ha et lag med ren fløtekrem utenpå smørkremen for å unngå at marsipanen svetter?



Anonymous poster hash: 88fb3...e0b
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker

Kanskje ikke så nyttig, men å fryse kaker gjør dem i utgangspunktet mindre gode, og noen uker er vel et stykke fra ideelt. Er det ikke mulig å ta en dags kortere ferie eller få naboer eller venner til å hjelpe til nærmere dagen?



Anonymous poster hash: e42d3...45b
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...