Gjest Ethereal Skrevet 13. april 2004 #1 Skrevet 13. april 2004 Jeg har funnet ut at magen min setter pris på at jeg tilsetter litt kli i havregrøten. Men jeg har ikke noen erfaring med kli, og lurer på hva som er best? Både på smak, og hva som er sunnest? Vil tippe på havrekli, men det er bare en intuisjon.
Thomasine Skrevet 22. april 2004 #2 Skrevet 22. april 2004 Havrekli gjør brødet grovere - det blir jo også sunnere. Mere fiber. Vi blander begge deler i vår brødbakemaskin.
camcar Skrevet 23. april 2004 #3 Skrevet 23. april 2004 Havrekli er absolutt best på smak, og det dyreste. Jeg vil nok tro den er like sunn som hveteklien, hvis ikke sunnere.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå