Rapitap Skrevet 12. april 2004 #1 Del Skrevet 12. april 2004 Noen som har en god oppskrift på kålstuing? =) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Madam Felle Skrevet 12. april 2004 #2 Del Skrevet 12. april 2004 2 ss smør som smeltes i en panne. 2 ss hvetemel blandes i smøret 1 dl melk og ca 1 dl vann fra kjelen du har kokt kålen i. Husk at jævningen ikke skal være tynnflytende, men ganske tykk. Hell derfor i litt og litt væske, og ikke alt med en gang. La dette koke i 5-10 min. salt, pepper etter smak. Bland i kålen rett før servering. Det er noenlunde sånn jeg bruker å lage den, men tar det litt etter gammelvane. Derfor blir dette bare ca mål. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Fisken- Skrevet 12. april 2004 #3 Del Skrevet 12. april 2004 Å, kålstuing er bare så nam! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Bøllefrøet unplugged Skrevet 13. april 2004 #4 Del Skrevet 13. april 2004 Og så må du ha litt muskatt oppi. Det er ikke kålstuing uten muskatt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rapitap Skrevet 13. april 2004 Forfatter #5 Del Skrevet 13. april 2004 mm!...takker, muligens buljong er godt om man kan lage den litt sånn på gefylen! Takker for mal! =) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå