Rapitap Skrevet 12. april 2004 #1 Skrevet 12. april 2004 Noen som har en god oppskrift på kålstuing? =)
Gjest Madam Felle Skrevet 12. april 2004 #2 Skrevet 12. april 2004 2 ss smør som smeltes i en panne. 2 ss hvetemel blandes i smøret 1 dl melk og ca 1 dl vann fra kjelen du har kokt kålen i. Husk at jævningen ikke skal være tynnflytende, men ganske tykk. Hell derfor i litt og litt væske, og ikke alt med en gang. La dette koke i 5-10 min. salt, pepper etter smak. Bland i kålen rett før servering. Det er noenlunde sånn jeg bruker å lage den, men tar det litt etter gammelvane. Derfor blir dette bare ca mål.
Gjest Bøllefrøet unplugged Skrevet 13. april 2004 #4 Skrevet 13. april 2004 Og så må du ha litt muskatt oppi. Det er ikke kålstuing uten muskatt.
Rapitap Skrevet 13. april 2004 Forfatter #5 Skrevet 13. april 2004 mm!...takker, muligens buljong er godt om man kan lage den litt sånn på gefylen! Takker for mal! =)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå