Gå til innhold

Kålstuing


Rapitap

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gjest Madam Felle

2 ss smør som smeltes i en panne.

2 ss hvetemel blandes i smøret

1 dl melk og ca 1 dl vann fra kjelen du har kokt kålen i. Husk at jævningen ikke skal være tynnflytende, men ganske tykk. Hell derfor i litt og litt væske, og ikke alt med en gang. La dette koke i 5-10 min. salt, pepper etter smak. Bland i kålen rett før servering.

Det er noenlunde sånn jeg bruker å lage den, men tar det litt etter gammelvane. Derfor blir dette bare ca mål.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

mm!...takker, muligens buljong er godt om man kan lage den litt sånn på gefylen! Takker for mal!

=)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...