AnonymBruker Skrevet 7. juni 2013 #1 Skrevet 7. juni 2013 Jeg er på dag 6 etter å ha gått fra superusunt kosthold til lavkarbo, og har de siste dagene vært plaget med lett feber, mangel på energi og generelt ubehag. Dette kommer spesielt etter jobb/på kvelden. Kaldsvetting og frysing om natten, verking i hele kroppen, osv.. Jeg har også en langvarig forkjørelse på gang (den har vart ca 2 uker nå), så det er mulig det er denne som herjer rundt i kroppen, men kan dette evt. skyldes kostholdsomleggingen min? Har nemlig lest at det er vanlig med et visst ubehag de første par ukene på lavkarbo..? Anonymous poster hash: b56eb...5d2
Gjest *MaggieQ* Skrevet 7. juni 2013 #2 Skrevet 7. juni 2013 Du er nok syk. Man får ikke feber og sykdomstegn av nytt kosthold. Makan bli slapp og få hodepine av lavkarbo, men ikke feber
AnonymBruker Skrevet 7. juni 2013 #3 Skrevet 7. juni 2013 Takk for svar! Det var godt.. Men rart. Hvorfor har jeg bare feber om kvelden. D: Får stappe i meg hvitløk da. Burde kanskje ventet med å gå over til lavkarbo til jeg ble frisk.. men men. Anonymous poster hash: b56eb...5d2
Supraspinatus Skrevet 7. juni 2013 #4 Skrevet 7. juni 2013 Høres ut som virus. Husk å drikke og spise nok. Dersom du ikke klarer det med lavkarbokosten er det greit å spise litt mer karbo. Viktig å ikke presse kroppen mer enn nødvendig når du er syk. Du har sikkert også behov for elektrolytter. Buljong eller kjøttkraft har mye av det. En kopp buljong om dagen hjelper på mange av overgangssymptomene også.
Gjest *MaggieQ* Skrevet 7. juni 2013 #5 Skrevet 7. juni 2013 Takk for svar! Det var godt.. Men rart. Hvorfor har jeg bare feber om kvelden. D: Får stappe i meg hvitløk da. Burde kanskje ventet med å gå over til lavkarbo til jeg ble frisk.. men men. Anonymous poster hash: b56eb...5d2 Når jeg er syk føler jeg ofte feberen mest på kvelden. Du har nok feber hele tiden, men du kjenner det gjerne sterkere på kvelden. Få i deg nok væske, varm suppe etc For meg funker det godt med kyllingsuppe på kokosmelk med litt villris oppi
AnonymBruker Skrevet 7. juni 2013 #6 Skrevet 7. juni 2013 Takk Da blir det supper og buljong! (Er kjøpebuljong ok eller bør man lage selv? Har sett at den man kjøper inneholder en del karbohydrater og slikt?) Anonymous poster hash: b56eb...5d2
AnonymBruker Skrevet 7. juni 2013 #7 Skrevet 7. juni 2013 Ikke så lurt å endre kosthold mens man er syk nei. Når kroppen allerede er redusert pga sykdom og så endrer man kosthold radikalt og blir kanskje litt urven pga det så får man jo dobbelt opp. La kroppen bli frisk først. Anonymous poster hash: cd7b8...560 1
Supraspinatus Skrevet 7. juni 2013 #8 Skrevet 7. juni 2013 Takk Da blir det supper og buljong! (Er kjøpebuljong ok eller bør man lage selv? Har sett at den man kjøper inneholder en del karbohydrater og slikt?) Anonymous poster hash: b56eb...5d2 Det går nok greit med kjøpebuljong, men hjemmelaget er best. Er ikke så mye du skal drikke at du trenger å telle karbohydratene...
AnonymBruker Skrevet 7. juni 2013 #9 Skrevet 7. juni 2013 Hm... Jeg har også lagt om til lavkarbo nylig, og har hatt feber og ubehag om kvelden den siste uken. Ikke på dagen, for jeg har faktisk målt. Anonymous poster hash: 97165...82e
AnonymBruker Skrevet 7. juni 2013 #10 Skrevet 7. juni 2013 Det er vanlig å føle seg slapp osv i en overgangsperiode. Hvorvidt feber er en del av dette er jeg mer usikker på. Anonymous poster hash: 4d01d...887
Løvetanten Skrevet 7. juni 2013 #11 Skrevet 7. juni 2013 Jeg var skikkelig dårlig i 2-3 uker etter omleggingen. Følte meg febril, var kvalm, slapp, uvel, trøtt, energiløs osv. Det gikk over, men det var kjipt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå