Gå til innhold

Lage brownies hvor lenge i forveien? + pynting av brownies


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Jeg skal lage brownies som skal spises på søndag. Bør jeg lage de i morgen eller på lørdag?

Pleier dere å pynte browniesene på noen måte? Har noen ganger brukt et lite dryss melis litt oppskjært jordbær, men vil gjerne ha andre tips/forslag.

Anonym poster: 007a3782002772bd4d5ab520427a25f8

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Brownies kan fint fryses, så du kan lage dem i morgen og fryse dem ned, eller på lørdag, men da tror jeg ikke frysing er nødvendig.

Hvis du avkjøler dem helt og så skjærer dem opp i pene porsjonsbiter før du fryser er det veldig lettvint å ta opp og pynte frosne stykker. De tiner på en liten halvtime eller deromkring. Obs! Melisdryss funker ikke så lenge de er frosne, det blir bare klissete.

Hva med å pynte med en sprøytet "dott" med en slags krem eller frosting? Ikke så mye at det bare blir kvalmt, men nok til å feste f.eks et bær eller en physalis i?

Gjest Fru_Hestehov
Skrevet

Jeg er ganske glad i lunken brownies, så jeg fryser faktisk røra i formen hvis jeg vet jeg har dårlig tid den dagen den skal serveres. Tar den opp på morgenen og setter den feks i ovnen da middagen spises, funker det også. :)

AnonymBruker
Skrevet

Jeg er ganske glad i lunken brownies, så jeg fryser faktisk røra i formen hvis jeg vet jeg har dårlig tid den dagen den skal serveres. Tar den opp på morgenen og setter den feks i ovnen da middagen spises, funker det også. :)

men konsistensen kan da umulig være like god? Etter min erfaring trenger brownies minst et par timer i kjøleskap for å "synke" sammen og bli skikkelig seige og med riktig tyggemotstand.

Anonymous poster hash: d48b3...606

Gjest Cloud9
Skrevet

Brownies trenger ikke være i kjøleskap for å bli fudgy. Jeg putter mine i en plastboks etter at jeg har stekt dem og skåret opp i ruter. De blir skikkelig gode og fudgy til dagen(e) etter. Kan holdes i plastboks inntil én uke, men mine varer ikke så lenge. De forsvinner på mystisk vis.

Likeledes med Blondies. Blir bare borte. *Poff!*

AnonymBruker
Skrevet

Brownies trenger ikke være i kjøleskap for å bli fudgy. Jeg putter mine i en plastboks etter at jeg har stekt dem og skåret opp i ruter. De blir skikkelig gode og fudgy til dagen(e) etter. Kan holdes i plastboks inntil én uke, men mine varer ikke så lenge. De forsvinner på mystisk vis.

Likeledes med Blondies. Blir bare borte. *Poff!*

Jøss, tror vi bruker samme oppskrift for det skjer med mine og :ler:

Anonymous poster hash: d48b3...606

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...