AnonymBruker Skrevet 5. juni 2013 #1 Skrevet 5. juni 2013 Ved et mine midnatts-namme-prosjekter er altså dette skjedd: Smeltet sjokolade og fløte i en kjele, brukte en tynn plastslikkepott, fleksibel, med litt sånn gjennomsiktige kanter og rørte rundt litt for å blande det. Når jeg tok den opp igjen var den litt smeltet i tuppene! Ikke noe særlig av, men jeg vet jo ikke hvor farlig det er eller ikke! Kan jeg fortsatt bruke sjokoladen? Eller er det ikke så lurt? Anonym poster: bfb385f1869021d6b9bd7a936b080c3a
AnonymBruker Skrevet 5. juni 2013 #2 Skrevet 5. juni 2013 Kommer ann på slikkepotten. Mange kjøkkenredskaper inneholder stoffer som er farlig i store doser, de frigjøres gjerne av varme (smelting er vel ennå verre), men overlever det gjør du nok. Anonym poster: 605fdb3cb0d08c2f58fd134851bc8b24 2
AnonymBruker Skrevet 5. juni 2013 #4 Skrevet 5. juni 2013 JEG ville nok ikke brydd meg, men det er ingen garanti for at det ikke er farlig Anonym poster: ab2d31376cd7f7830bac822bebf604fd 2
Gjest iGirl Skrevet 5. juni 2013 #5 Skrevet 5. juni 2013 (endret) Ring giftinformasjonen på tlf 22 59 13 00. De vet nok svaret. Aner ikke om de har døgnåpen linje, men det kan jo godt tenkes. EDIT, har sjekka. De svarer 24/7. :-) Endret 5. juni 2013 av poindexter 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå