Gå til innhold

HVORFOR skiller chreme fraischen seg?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Nå er det andre gangen jeg lager en kyllingrett i form med chreme fraiche og det er andre gang den skiller seg.

Skal ikke denne tåle ovns varme på 225 grader i 40-50 min?

Står så i oppskriften.

Når maten var ferdig luktet det godt og smakte godt, men den hersens chreme fraichen hadde skilt seg og det så skikkelig ekkelt ut. :frustrert:

Datteren min sa "mamma, sausen ser ut som gulp" og det var akkurat det den gjorde.

Takk og pris for at jeg ikke hadde bedt noen andre på middag.....

Hvorfor skjer dette og er det noe annet jeg kan bruke?

HJELP !!!!

Anonym poster: 62e0c26a9a21f4ca4fd6d20d5221f705

AnonymBruker
Skrevet

Brukte du lett, fettredusert cream fraice?

Anonym poster: a727acc119891c8feaa11197010d1cf7

AnonymBruker
Skrevet

Nei, brukte originalen.

Anonym poster: 04755586bbb0ca05aa6e2379aeb686fe

AnonymBruker
Skrevet

Er det sitrus i retten? Jeg har opplevd at fløte kan skille seg om det er sitrus i hvertfall.

Anonym poster: b3d0612c90bc71c5896e29f3c37ce980

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...