MLy92 Skrevet 3. juni 2013 #1 Skrevet 3. juni 2013 Hei. Hvordan marinerer dere kyllingfilet? Hva bruker dere når dere marinerer den, og hva passer og ha ved siden av med forskjellige marineringer? Jeg tenkte å bruke pasta. Tips?
NullHull Skrevet 4. juni 2013 #2 Skrevet 4. juni 2013 Dytter på denne litt, i håp om marinerings-tips som gjør kyllingen ekstra god
AnonymBruker Skrevet 4. juni 2013 #3 Skrevet 4. juni 2013 Sitron, hvitløk og litt olivenolje er den beste marinaden til kylling etter mitt syn - enkelt og greit. Gjerne litt nymalt svart pepper også. Og så får man best resultat når man velger kyllingfilet med skinn til marinering. Anonym poster: 8984ac01e474cf8a49ee9249de0209f5
Tbag Skrevet 4. juni 2013 #4 Skrevet 4. juni 2013 Jeg er veldig glad i olivenolje, hvitvin, fersk hvitløk, salt, pepper og noen ganger enten litt finhakket chili eller soltørkede tomater. Når jeg marinerer med dette surrer jeg gjerne spekeskinke rundt filetene og steker de i ovnen med grønnsaker og poteter.
LittDiva Skrevet 4. juni 2013 #6 Skrevet 4. juni 2013 Melonyoghurt, soyasaus med myyyye hvitløk blandet. Yoghurten gjør også kyllingen utrolig mør , blir nesten som pate, bare at man får fine skiver allikevel. Passer som tapas rett, med salat, stekte potetbåter er sikkert godt osv.
NullHull Skrevet 5. juni 2013 #7 Skrevet 5. juni 2013 Melonyoghurt, soyasaus med myyyye hvitløk blandet. Yoghurten gjør også kyllingen utrolig mør , blir nesten som pate, bare at man får fine skiver allikevel. Passer som tapas rett, med salat, stekte potetbåter er sikkert godt osv. Høres veldig spennende ut. Må prøves tror jeg
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå