AnonymBruker Skrevet 3. juni 2013 #1 Skrevet 3. juni 2013 Følgende artikler det er verdt å lese: (Med mindre man ikke synes diabetes type 2 er så ille. Eller noen av de andre tingene man kan få ved bruk av Splenda...) http://www.dailymail.co.uk/health/article-2333336/Could-artificial-sweetener-CAUSE-diabetes-Splenda-modifies-way-body-handles-sugar-increasing-insulin-production-20.html http://static.diabetesselfmanagement.com/pdfs/DSM0310_012.pdf http://www.examiner.com/article/is-splenda-safe http://www.nydailynews.com/life-style/health/artificial-sweeteners-splenda-trigger-insulin-spike-study-article-1.1359598 http://www.nydailynews.com/life-style/health/drinking-diet-soda-daily-boost-risk-stroke-heart-attack-article-1.1015272 http://www.nydailynews.com/life-style/health/diet-soda-drinkers-greater-risk-diabetes-study-article-1.1257846 http://now.msn.com/diabetes-splenda-study-suggests-a-link-between-sweetener-disease http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2000/12/03/sucralose-dangers.aspx http://www.womentowomen.com/healthyweight/splenda.aspx Anonym poster: 93dc6cf53a8a3994f2bdff368c378334
AnonymBruker Skrevet 3. juni 2013 #2 Skrevet 3. juni 2013 Godt man har tagatesse og steviosa da, så slipper man splendadritet Anonym poster: 4a8cefe3be36aae6c13d984e82691021 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå