AnonymBruker Skrevet 2. juni 2013 #1 Skrevet 2. juni 2013 Jeg har fått en kostliste fra slankeopplegget jeg er med på, men den er så lite detaljert. Eksempel på en dag: Frokost: En brødskive eller to knekkebrød med magert pålegg. En kopp kaffe. Lunsj: En liten salat med kokt egg, kylling eller skinke. Vann. Middag: En normal porsjon middag. Kveldsmat: Samme som frokost, eller en liten porsjon havregrøt. Det jeg lurer på er: Hva er en "normal porsjon" middag? Beskriv gjerne ut fra f.eks.: Kjøttkaker med poteter og kålstuing (Antall kjøttkaker/poteter) Hjemmelaget pizza med skinke og grønnsaker (antall stykker) Wok med kylling, grønnsaker og ris til (Spiseskjeer) Jeg vil helst bare ha svar fra normalvektige. Anonym poster: 8d233d9a66dbf536882f1b4dfb42f27c
Gjest halebein Skrevet 2. juni 2013 #2 Skrevet 2. juni 2013 To store stk pizza, da er jeg mett, evt et stort stk pluss salat. Hadde nok klart to kjøttkaker, to poteter, og så en tallerkenen med wok og ris
AnonymBruker Skrevet 2. juni 2013 #3 Skrevet 2. juni 2013 - 2 kjøttkaker, 2 poteter og grønnsaker. - 2 pizzastykker med salat - En porsjon med wok og ris (tar en god sleiv på en stor tallerken). - 2 fiskekaker, 2 poter osv. - 2 pølser og litt potetstappe osv. Husk at du "tror" du spiser mer om du spiser fra en liten tallerk, enn en stor en Fordi det ser større ut. Anonym poster: c77e9a5612496d39bce0026cb561d147
AnonymBruker Skrevet 2. juni 2013 #4 Skrevet 2. juni 2013 En kjøttkake, en potet, saus og en eller to skjeer kålstuing. To eller tre skjeer wok, der skjeen er like stor som en og en halv spiseskje. Ett eller to to pizzastykker. Anonym poster: c6cd2097127ea95f783a097c93283cf3
AnonymBruker Skrevet 2. juni 2013 #5 Skrevet 2. juni 2013 Jeg er normalvektig etter å ha slanket meg 30 kilo, men jeg tror ikke jeg vil anbefale min diett. Jeg begrenser meg veldig i løpet av dagen, nettopp for å kunne spise stor middag. Middag for meg er alt fra 400 gram karbonadedeig + 200 gram pasta, til 300 gram kyllingfillet og noen wok grønnsaker. Førstnevnte er vanvittig mange kalorier, sistnevnte er sammenlignet nærmest ikke målbart. Anonym poster: 4f8abc3e921380294eb4444ff800a56d
Kladd Skrevet 2. juni 2013 #6 Skrevet 2. juni 2013 (endret) (...) Det jeg lurer på er: Hva er en "normal porsjon" middag? Beskriv gjerne ut fra f.eks.: Kjøttkaker med poteter og kålstuing (Antall kjøttkaker/poteter) Hjemmelaget pizza med skinke og grønnsaker (antall stykker) Wok med kylling, grønnsaker og ris til (Spiseskjeer) Jeg vil helst bare ha svar fra normalvektige. Anonym poster: 8d233d9a66dbf536882f1b4dfb42f27c Jeg vil si: - 2 kjøttkaker + 1 potet + grønnsaker - To stykker pizza, 3 hvis jeg er veldig sulten. - Mengden wok er litt vanskelig å si, men kanskje to knyttnever + tre-fire spiseskjeer ris Det viktigste er vel å huske å kjenne etter om man er mett etter første porsjon. Jeg prøver å fylle på med grønnsaker om jeg ikke skulle være mett etter to stykker pizza feks, for å holde kalorimengden nede. Endret 2. juni 2013 av Kladd
FantasDick Skrevet 2. juni 2013 #7 Skrevet 2. juni 2013 - 1 potet, 3 kjøttkaker, grønnsaker (1 1/2 gulrot?) og en øse saus. - 5-6 pizzastykker, med salat. - 150 gram grønnsaker og 150-200 gram kjøtt, ev. 1 neve ris). Jeg spiser ikke så mye potet/ris/pasta, så dette kan jo taes med i betraktning. Hjemmelaget pizza er det lenge siden vi har spist på grunn av melet (jeg reagerer på mel), men vi lager en tykk langpanne-bunn med kjøttsaus (400 gram kjøtt), grønnsaker og ost - deler denne i 16 biter og jeg spiser da normalt 5-6 biter. Kjøttkakene veier ca. 100 gram hver.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå