Gjest Fru_Hestehov Skrevet 2. juni 2013 #2 Skrevet 2. juni 2013 Rømme, hvitløk (vi bruker faktisk ofte pulver), persille og salt. Har ikke nøyaktige mengder, men greit å være litt raus, smakdeg frem.
mee mee Skrevet 3. juni 2013 #3 Skrevet 3. juni 2013 Jeg bruker cream fraiche, finhakket hvitløk, gressløk, salt og pepper. 1
AnonymBruker Skrevet 3. juni 2013 #4 Skrevet 3. juni 2013 Det må være majones i, ellers smaker det for mye rømme og konsistensen blir feil. På pizzasjapper har de rømme i. Anonym poster: 2d51bbe2b8f223ba9f6ebdb37b575d56
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå