AnonymBruker Skrevet 31. mai 2013 #1 Skrevet 31. mai 2013 Vil lage lemon meringue pie som her i oppskriften, men har ikke paiform. Er det noe annet jeg kan bruke? Hr i grunn bare en kakeform, rund på 24cm eller noe, sånn som man kan ta av den øverste delen når kaka skal av. http://www.minmiddag.no/lemon-meringue-pie-sursot-amerikansk-fristelse/ Anonym poster: 8f538708c6ede4f1670ef6883e7d1882 2
Zzyzx Skrevet 31. mai 2013 #2 Skrevet 31. mai 2013 Skal gå fint å lage i vanlig springform, ja. Klem deigen litt oppover kanten.
Gjest Reza08 Skrevet 31. mai 2013 #3 Skrevet 31. mai 2013 Kakeform går fint. Blir kanskje noe tykkere pai, men smaken er viktigst.
Severus Skrevet 31. mai 2013 #4 Skrevet 31. mai 2013 Jeg har laget sitronmarengspai mange ganger i vanlig springform. Det går så fint atte.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå