Gjest Tottelotta Skrevet 29. mai 2013 #1 Skrevet 29. mai 2013 Hva skjer om man glemmer å ha i maizena og eddik før man setter bunnen til steiking? Er det bare å begynne forfra med det samme??
AnonymBruker Skrevet 29. mai 2013 #2 Skrevet 29. mai 2013 Jepp. Anonym poster: eb2da7a9df2824d01630c12cd889c5af
AnonymBruker Skrevet 29. mai 2013 #3 Skrevet 29. mai 2013 Neida, man kan lage marengs uten de ingrediensene også. Anonym poster: fcf77eecfd350ae8c79cbedf7bd4f91f 3
Gjest navnelapp Skrevet 29. mai 2013 #4 Skrevet 29. mai 2013 Det går heilt fint utan. Eg har aldri maisenna i mine, og eg brukar eddik berre for å gi ein meir interessant smak. 2
AnonymBruker Skrevet 29. mai 2013 #6 Skrevet 29. mai 2013 Den blir ikke like seig da, men heller sprø og tørr. Jeg synes det ødelegger pavlovaen litt, men det finnes sikkert noen som mener det motsatte også. Anonym poster: c556340d9f46f82138e5b7ebc5fbf5ce
Pria Skrevet 30. mai 2013 #7 Skrevet 30. mai 2013 Det er maisenna og eddik som gir pavlovaen den rette konsistensen. Du skal ikke bare lage en sprø marengs. Begynn på nytt.
Gjest navnelapp Skrevet 30. mai 2013 #8 Skrevet 30. mai 2013 Den blir ikke like seig da, men heller sprø og tørr. Jeg synes det ødelegger pavlovaen litt, men det finnes sikkert noen som mener det motsatte også. Anonym poster: c556340d9f46f82138e5b7ebc5fbf5ce Ja, det er smak og behag. Spesielt viss du skal lagre pavlova-botnen ein dag eller to er det ein fordel at den er tørr, slik at den ikkje "slår seg" og vert klissete utanpå. Det har eg opplevd med ei kake som eg fekk servert, og det var ikkje så delikat. 1
Gjest Cloud9 Skrevet 31. mai 2013 #9 Skrevet 31. mai 2013 Når jeg lager pavlova lager jeg den litt høy, med furer på sidene slik at den ikke sprekker. Den sprekker på toppen da.. Etter fyll med vaniljekrem og bær, og når den blir skåret i skiver, så er pavlovaen myk inni og sprø på utsiden. Jeg lager min bare med sukker og eggehviter. 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå