Grooo Skrevet 8. april 2004 #1 Skrevet 8. april 2004 Mener jeg leste det her inne en gang tidligere, at noen av dere brukte flytende melange når dere lagde kanelsnurrer... Har tenkt å lage slike lekkre snurrer i dag, men vil bare forsikre meg om at det går greit med flytende melange før jeg prøver meg på det...
Gjest 1111 Skrevet 8. april 2004 #2 Skrevet 8. april 2004 Det funker veldig bra å bruke flytende melagne. når jeg baker kanelsnurrer så smelter alltid smøret når jeg har det på uansett, så det blir litt av samme greia.
Gjest Tex Skrevet 8. april 2004 #3 Skrevet 8. april 2004 Bruker alltid flytende smør jeg, syns det er mye lettere å få det utover da
Grooo Skrevet 8. april 2004 Forfatter #4 Skrevet 8. april 2004 Oki Når jeg tenker meg om var det nok Tex som skrev om dette en gang før også ja... Deigen hever nå, tror det er på tide å trille ut snart. *logge av*
Dødspingvinen Skrevet 8. april 2004 #5 Skrevet 8. april 2004 Vanligvis har jg brukt normal melange, men sist brukte jeg flytende. Var stor forskjell :-) Mye enklere og bruke, og jeg syns kanelbollene fikk bedre smak. Fikk blandet smøret med sukkeret og kanelen mye bedre!
Grooo Skrevet 9. april 2004 Forfatter #7 Skrevet 9. april 2004 Kjempegode! Spiste mange i går, og frøs ned resten. Tror jeg må ta opp noen igjen i kveld... Hadde tenkt å bake mere også, brød eller noe... Men så gikk vi tom for mel. Er det mulig eller?!?!?
Brunhilde Skrevet 9. april 2004 #8 Skrevet 9. april 2004 Det aller beste, hvis man gidder, er å røre sammen melange, kanel og sukker og så smøre det utover leiven. Jeg anbefaler å prøve.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå