Gå til innhold

Flytende melange i "fyllet" i kanelsnurrer?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Mener jeg leste det her inne en gang tidligere, at noen av dere brukte flytende melange når dere lagde kanelsnurrer... Har tenkt å lage slike lekkre snurrer i dag, men vil bare forsikre meg om at det går greit med flytende melange før jeg prøver meg på det...

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Det funker veldig bra å bruke flytende melagne. når jeg baker kanelsnurrer så smelter alltid smøret når jeg har det på uansett, så det blir litt av samme greia.

Skrevet

Bruker alltid flytende smør jeg, syns det er mye lettere å få det utover da :wink:

Skrevet

Oki :)

Når jeg tenker meg om var det nok Tex som skrev om dette en gang før også ja...

Deigen hever nå, tror det er på tide å trille ut snart. *logge av*

Skrevet

Vanligvis har jg brukt normal melange, men sist brukte jeg flytende. Var stor forskjell :-) Mye enklere og bruke, og jeg syns kanelbollene fikk bedre smak. Fikk blandet smøret med sukkeret og kanelen mye bedre!

Skrevet

Kjempegode!

Spiste mange i går, og frøs ned resten. Tror jeg må ta opp noen igjen i kveld...

Hadde tenkt å bake mere også, brød eller noe... Men så gikk vi tom for mel. Er det mulig eller?!?!?

Skrevet

Det aller beste, hvis man gidder, er å røre sammen melange, kanel og sukker og så smøre det utover leiven.

Jeg anbefaler å prøve.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...