happiest Skrevet 26. mai 2013 #1 Del Skrevet 26. mai 2013 Jeg er veldig glad i egg. Jeg lager eggerøre, omelett, kokt egg (med litt smør), speilegg. Jeg prøver å få en sunnere hverdag uten så mye brødmat, og synes det er greit å bruke egg i stedet. Synes det metter. Er det sunt å spise ca 2 egg for dagen? Jeg liker å spise egg til frokost eller kvelds. Jeg har også hørt at det er sunnere å lage eggerøre kun med eggehvite, men blir ikke det litt annerledes smak da? Hvis dere har noen tips til hvordan jeg kan bruke egg er det bare å komme med det Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
skruf Skrevet 26. mai 2013 #2 Del Skrevet 26. mai 2013 Jeg bruker å lage havregrynlapper med egg. 40g havregryn 1ts sukrin litt knuste linfrø 1 egg. Bland sammen og stek i stekepannen noen minutter på hver side, blir 3 lapper ut av denne røren. Kan bruke det meste av pålegg på Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
happiest Skrevet 26. mai 2013 Forfatter #3 Del Skrevet 26. mai 2013 Takk for tips! Høres godt ut - så det må jeg prøve! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. mai 2013 #4 Del Skrevet 26. mai 2013 Egget blir mye sunnere om du ikke bruker plommen, er i den alle kaloriene sitter Anonym poster: 9d28db2d0b353b02b510c3adee73099a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
skruf Skrevet 26. mai 2013 #5 Del Skrevet 26. mai 2013 Det er ikke mye kalorier i et egg. Et egg på ca 60 gram inneholder ca 80 kalorier. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. mai 2013 #6 Del Skrevet 26. mai 2013 Plommen har mye godt fett, så jeg ville ikke droppet det. Dessuten så inneholder ikke et egg så mye kalorier + det metter godt. Du kan gjøre mye med egg Lag omeletter, speilegg, bløtkokt eller hardkokt egg, havregrynslapper osv Bananpannekaker er også godt. Anonym poster: d36ded91867f7c5ba318e6b45ddc22c3 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Supraspinatus Skrevet 27. mai 2013 #7 Del Skrevet 27. mai 2013 Egget blir mye sunnere om du ikke bruker plommen, er i den alle kaloriene sitter Anonym poster: 9d28db2d0b353b02b510c3adee73099a Så du mener det er bedre å få kaloriene man går glipp av fra f.eks hvor, sukker? Egg metter godt. Spis hele egget med god samvittighet. Plommen inneholder alle vitaminene og alt en trenger for å gi liv til en liten kylling. Posjert egg på røkt skinke med hollandaise er en av mine favoritt frokost/brunch/lunch-måltid. 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Løvetanten Skrevet 27. mai 2013 #8 Del Skrevet 27. mai 2013 Egget blir mye sunnere om du ikke bruker plommen, er i den alle kaloriene sitter Anonym poster: 9d28db2d0b353b02b510c3adee73099a Snu fortegnet på denne posten. Skal du skippe noe av egget så skipper du hviten. Det er i plommen alle godsakene sitter; vitaminer, gode fettsyrer, smaken ikke minst... Men spis hele egget du, og spis så mange egg du vil hver eneste dag 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kira-delta Skrevet 27. mai 2013 #9 Del Skrevet 27. mai 2013 Det blir jo helt meningsløst å spise egg uten plomme... Prøv tunfisk-kaker 1egg 2 bokser tunfisk Pepper Vårløk, gressløk eller rødløk. Også kan du putte i hva du vil egentlig, gulrøtter, erter eller linser for eksempel. Klem ut mesteparten av vannet fra tunfisken, og bland i egget (hele egget!!) og grønnsakene. Form de til passe store kaker, stek de på høy varme på hver sin side, og etterstek på svak varme Superdigg og smart som lunsj 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
FantasDick Skrevet 27. mai 2013 #10 Del Skrevet 27. mai 2013 Jeg elsker egg! Omelett, eggerøre, bløtkokt, hardkokt, smilende.. Mm! Liker også å lage lapper til frokost/lunsj; et par egg, et par skjeer kesam, 1 1/2 skje fiberhusk og litt salt. Stekes i smør til de er gyldne. For søte lapper bruker jeg vaniljekesam og/eller søtstoff. Begge typene er awesome med vaniljekesam og bær på toppen! 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Chili Skrevet 28. mai 2013 #11 Del Skrevet 28. mai 2013 Egget blir mye sunnere om du ikke bruker plommen, er i den alle kaloriene sitter Anonym poster: 9d28db2d0b353b02b510c3adee73099a ... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. mai 2013 #12 Del Skrevet 28. mai 2013 Egget blir mye sunnere om du ikke bruker plommen, er i den alle kaloriene sitter Anonym poster: 9d28db2d0b353b02b510c3adee73099a :skrate: :skratte: Anonym poster: 83ff0c50f5fa66eab7c2d9136fe80a22 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 28. mai 2013 #13 Del Skrevet 28. mai 2013 Du prøver deg på Shakshuka, en frokostrett fra midt østen. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mysmys Skrevet 29. mai 2013 #14 Del Skrevet 29. mai 2013 Er ikke vits å spise egget om man ikke skal spise plommen, da kan man likesågreit nesten droppe egget! Det er i plommen alt det sunne fettet + vitaminene + alt det sunne ligger. Det er nesten ingenting i det hvite. Og ja egg er sunt Mye man kan lage med egg! 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå