Gjest Embla s Skrevet 7. april 2004 #1 Del Skrevet 7. april 2004 Har kjøpt inn et nydelig lammelår i dag, og funderer litt på hva jeg skal gjøre med det. Hvilke tilbehør jeg skal ha, hvordan jeg skal tilberede det, etc. (det beste tilbehøret har jeg forøvrig: Godt selskap og god vin! ) Noen som har noen gode tips?! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest care Skrevet 7. april 2004 #2 Del Skrevet 7. april 2004 Du må bare ha fløtegratinerte poteter til... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Embla s Skrevet 7. april 2004 #3 Del Skrevet 7. april 2004 Du må bare ha fløtegratinerte poteter til... Ja! Det er helt sikkert!! Jeg bruker de ferdig-greiene (de i papp). syns de er gode, og har handlet inn fire ulike typer (men spiste den med urter og potetskall til biff nå i kveld :oops: ) Eller bør jeg lage dette fra grunnen av? Tenkte å spekke låret med hvitløksbåter? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
~sikka~ Skrevet 7. april 2004 #4 Del Skrevet 7. april 2004 Ja! Det er helt sikkert!! Jeg bruker de ferdig-greiene (de i papp). syns de er gode, og har handlet inn fire ulike typer (men spiste den med urter og potetskall til biff nå i kveld :oops: ) Eller bør jeg lage dette fra grunnen av? Tenkte å spekke låret med hvitløksbåter? Jeg synes de fra papp-pakkene er mye bedre enn hjemmelaget gratinerte poteter. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Moonshadow Skrevet 7. april 2004 #5 Del Skrevet 7. april 2004 Jeg synes det er best å lage de selv. Men det kommer vel an på hvordan du kryddrer de. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest care Skrevet 7. april 2004 #6 Del Skrevet 7. april 2004 Ja! Det er helt sikkert!! Jeg bruker de ferdig-greiene (de i papp). syns de er gode, og har handlet inn fire ulike typer (men spiste den med urter og potetskall til biff nå i kveld :oops: ) Eller bør jeg lage dette fra grunnen av? Tenkte å spekke låret med hvitløksbåter? :o fra papp :o Fra grunnen av snuppa :fy: ingenting annet gjelder... :fy: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Embla s Skrevet 7. april 2004 #7 Del Skrevet 7. april 2004 :oops: Mener du det, care (du er så streng :-( ) Har du en god oppskrift i ermet? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest care Skrevet 7. april 2004 #8 Del Skrevet 7. april 2004 :oops: Mener du det, care (du er så streng :-( ) Har du en god oppskrift i ermet? neida, papp er sikkert bra, jeg må jo tenke på at du har mye å gjøre...alt som kan lette på arbeidet er bra Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Embla s Skrevet 7. april 2004 #9 Del Skrevet 7. april 2004 neida, papp er sikkert bra, jeg må jo tenke på at du har mye å gjøre...alt som kan lette på arbeidet er bra *puster lettet ut* Men seriøst, Mills gratinerte poteter med skall og hvitløk er uanstendig gode!! (og uanstendig lette å lage ) Bruker heller tiden på viktigere ting, som å sminke meg og orden håret Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest care Skrevet 7. april 2004 #10 Del Skrevet 7. april 2004 Fader du har skjønt det. Er det en ting jeg aldri får tid til når jeg skal ha gjester, så er det å fixe meg. Fra nå av blir det bare papp Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Embla s Skrevet 7. april 2004 #11 Del Skrevet 7. april 2004 Fra nå av blir det "rett i koppen" og en blendende care Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest care Skrevet 7. april 2004 #12 Del Skrevet 7. april 2004 :enig_animasjon: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Dalwhinnie Skrevet 7. april 2004 #13 Del Skrevet 7. april 2004 Lammelår spekket med hvitløk og gnidd inn med rosmarin og pepper, servert med fløtegratinerte poteter og ratatouille (et vanskelig ord for fransk grønnsaksrøre => påskemat! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Embla s Skrevet 7. april 2004 #14 Del Skrevet 7. april 2004 Lammelår spekket med hvitløk og gnidd inn med rosmarin og pepper' date=' servert med fløtegratinerte poteter og ratatouille (et vanskelig ord for fransk grønnsaksrøre => påskemat! [/quote'] Tror du har helt rett, Dalwhinnie! Hørtes veldig bra ut. Men den ratatouillen - hvordan gjør du det? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Paff Skrevet 7. april 2004 #15 Del Skrevet 7. april 2004 Lammelår spekket med hvitløk og gnidd inn med rosmarin og pepper' date=' servert med fløtegratinerte poteter og ratatouille (et vanskelig ord for fransk grønnsaksrøre => påskemat! [/quote'] ¨ ENIG! Det var også menyen til vår festmiddag i går, men vi hadde rosmarinpoteter til, dvs nypoteter med masse rosmarin og olivenolje helstekt i ovnen. Og i tillegg til ratatouillen hadde vi herlige asparges og min manns fløtesaus. NAM!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Moonshadow Skrevet 7. april 2004 #16 Del Skrevet 7. april 2004 Du kan jo også søke på matprat.no der er det jo så mye gode tips. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Dalwhinnie Skrevet 7. april 2004 #17 Del Skrevet 7. april 2004 Kutter løk og paprika i staver, fersk sopp og squash i passende biter og steker dette sammen med litt presset hvitløk i olje. Skal ikke bli brunt, så rør godt. Når grønnsakene har blitt blanke og litt mye, slenger du oppi enten hakkede hermetiske tomater eller friske som har hakket selv (ikke for oss vertinner som ogs vil rekke innom badet før gjestene kommer) og lar det surre sammen med friske eller tørkede urter et kvarters tid. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Embla s Skrevet 7. april 2004 #18 Del Skrevet 7. april 2004 Tusen hjertelig takk, alle dere supre og flinke KG kvinner Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå