AnonymBruker Skrevet 25. mai 2013 #1 Skrevet 25. mai 2013 Fylte horn er flott og praktisk, men jeg har vansker med å finne ut hva nøyaktig jeg skal fylle dem med. Så langt har jeg kommet opp med kjøttdeig og tomatsaus. Eneste kriterie for meg er: ikke skinke. Kan det byttes ut med stekte pølsebiter? Hva slags tilbehør kan man blande det med? Anonym poster: 345db73b64ecd5facc860c6a1e131fb5
Memoria Skrevet 25. mai 2013 #2 Skrevet 25. mai 2013 Min spesialitet er fylte horn med ost og skinke, hehe. Men jo, jeg tror da du kunne byttet ut skinke med pølse. Ost og pølse? Det er jo veldig godt sammen Eller du kan lage taco-horn? Altså med tacokrydret kjøttdeig
Gjest oreokaka Skrevet 25. mai 2013 #3 Skrevet 25. mai 2013 Bringebærsyltetøy! Syntes selv det hørtes skikkelig rart ut, men det er KNALLGODT! Nå fikk jeg lyst til å bake...............
Memoria Skrevet 25. mai 2013 #4 Skrevet 25. mai 2013 Bringebærsyltetøy! Syntes selv det hørtes skikkelig rart ut, men det er KNALLGODT! Nå fikk jeg lyst til å bake............... Åååå det kan jeg egentlig tenke meg at er ganske godt! Men hvordan får du syltetøyet inn i deigen? Blir det ikke veldig sølete å rulle inn syltetøy også steke det?
AnonymBruker Skrevet 25. mai 2013 #5 Skrevet 25. mai 2013 Min spesialitet er fylte horn med ost og skinke, hehe. Men jo, jeg tror da du kunne byttet ut skinke med pølse. Ost og pølse? Det er jo veldig godt sammen Eller du kan lage taco-horn? Altså med tacokrydret kjøttdeig Mmm, taco-horn hørtes veldig godt ut da. Bør det være med noe saus eller noe der for at det ikke skal bli tørt, eller klarer kjøttdeigen seg alene tror du? Anonym poster: ce1b10f325ef7554140601605e084f77
Gjest oreokaka Skrevet 25. mai 2013 #6 Skrevet 25. mai 2013 Åååå det kan jeg egentlig tenke meg at er ganske godt! Men hvordan får du syltetøyet inn i deigen? Blir det ikke veldig sølete å rulle inn syltetøy også steke det? Du deler jo opp deigen i sånn små "pizzastykker", også tar du bare å putter litt syltetøy på midten (eller slik at det blir dekket inni), også ruller du rundt. Bare ikke stappe i for mye liksom, må nesten prøve deg litt frem for å se hvor mye. Husker ikke hvor mye jeg brukte, men var ikke noe problem hvertfall. Og om du vil ha det enda søtere, så kan du perlesukker oppå det ferdigrulte hornet Det er supergodt, du vil spise opp alle hornene med en gang!
AnonymBruker Skrevet 25. mai 2013 #7 Skrevet 25. mai 2013 Pølse og ost, eventuelt med tomatsaus Kjøttdeig, kjøttsaus og ost Oliven, soltørkede tomater og fetaost Tacosaus, kjøttdeig og ost Spinat, ost og tomatsaus Anonym poster: aa489a3607d68c189e07801a547df9ad
AnonymBruker Skrevet 25. mai 2013 #8 Skrevet 25. mai 2013 Horn med bringebærsyltetøy eller sjokolade (eller begge deler sammen!) er jo kjempegodt, men det blir jo mer søtbakst. Hva med vanlig pizzahorn da? Du trenger ikke steke pølsene før du har de inni forresten. Men det jeg ville egentlig si i tråden det var bare å minne deg på å lage salt deig (ikke søtbakst). Søt bolledeig sammen med salt/middagsfyll er ikke noe godt. Anonym poster: 1aaaace5850a17e39dac55fca19db3d4
Gjest oreokaka Skrevet 25. mai 2013 #9 Skrevet 25. mai 2013 Eller vaniljekrem (men nå sier jo jeg som ab over sier, mye søtt).
Memoria Skrevet 25. mai 2013 #10 Skrevet 25. mai 2013 Mmm, taco-horn hørtes veldig godt ut da. Bør det være med noe saus eller noe der for at det ikke skal bli tørt, eller klarer kjøttdeigen seg alene tror du? Anonym poster: ce1b10f325ef7554140601605e084f77 Jeg er ikke noe glad i tacosaus, og helt ærlig vet jeg ikke om resultatet med saus ville blitt så vellyket. Jeg har smakt tacoboller, og da var det ingen saus og det gjorde ingenting. Men tomatpurré som base kan vel gå an for å gi det litt fuktighet også tacokjøttet oppå der igjen? Jeg tror jeg skal prøve tacohorn selv, faktisk - og istedet for saus inni deigen vil jeg prøve å bare spise det med rømme ved siden av, mens de enda er varme. Åh nam! Du deler jo opp deigen i sånn små "pizzastykker", også tar du bare å putter litt syltetøy på midten (eller slik at det blir dekket inni), også ruller du rundt. Bare ikke stappe i for mye liksom, må nesten prøve deg litt frem for å se hvor mye. Husker ikke hvor mye jeg brukte, men var ikke noe problem hvertfall. Og om du vil ha det enda søtere, så kan du perlesukker oppå det ferdigrulte hornet Det er supergodt, du vil spise opp alle hornene med en gang! Så du lager de akkurat som vanlig, fyllte horn altså... Hmm... jeg er veldig glad i MASSE fyll da. Det tyter som regel ut på alle sider på mine horn, haha.
AnonymBruker Skrevet 25. mai 2013 #11 Skrevet 25. mai 2013 Bringebærsyltetøy! Syntes selv det hørtes skikkelig rart ut, men det er KNALLGODT! Nå fikk jeg lyst til å bake............... Bringebærsyltetøy er godt på nesten alt. Må man klype sammen kantene litt for at det ikke skal renne ut i ovnen eller går det bra uten noen "ekstra tiltak"? Kanskje jeg skal lage halvparten "middags"-horn og andre halvparten søte. Anonym poster: ce1b10f325ef7554140601605e084f77
Gjest oreokaka Skrevet 25. mai 2013 #12 Skrevet 25. mai 2013 Så du lager de akkurat som vanlig, fyllte horn altså... Hmm... jeg er veldig glad i MASSE fyll da. Det tyter som regel ut på alle sider på mine horn, haha. Hah det tyter jo ut uansett hva slags fyll man bruker da, så det får bare være. Jeg syntes også det skal være masse fyll i, syntes det er stusselig med de som bare bruker en bitteliten teskje liksom. Har nesten slutta å bake boller jeg, fordi jeg alltid "ødelegger" bollene med alt for mye fyll, haha... Alt tyter ut.
Gjest oreokaka Skrevet 25. mai 2013 #13 Skrevet 25. mai 2013 Bringebærsyltetøy er godt på nesten alt. Må man klype sammen kantene litt for at det ikke skal renne ut i ovnen eller går det bra uten noen "ekstra tiltak"? Kanskje jeg skal lage halvparten "middags"-horn og andre halvparten søte. Anonym poster: ce1b10f325ef7554140601605e084f77 Jeg kløp de ikke sammen, kommer ikke på sånt jeg vet du. Kanskje jeg skal prøve det neste gang. Det kom jo litt ut på noen av de da, men var ikke så farlig når jeg brukte bakepapir i ovnen da
AnonymBruker Skrevet 25. mai 2013 #14 Skrevet 25. mai 2013 Jeg er ikke noe glad i tacosaus, og helt ærlig vet jeg ikke om resultatet med saus ville blitt så vellyket. Jeg har smakt tacoboller, og da var det ingen saus og det gjorde ingenting. Men tomatpurré som base kan vel gå an for å gi det litt fuktighet også tacokjøttet oppå der igjen? Jeg tror jeg skal prøve tacohorn selv, faktisk - og istedet for saus inni deigen vil jeg prøve å bare spise det med rømme ved siden av, mens de enda er varme. Åh nam! Så du lager de akkurat som vanlig, fyllte horn altså... Hmm... jeg er veldig glad i MASSE fyll da. Det tyter som regel ut på alle sider på mine horn, haha. Hvis du steker kjøttdeigen og har på sausen og lar den koke litt, blir det ikke så veldig bløt. Jeg bruker å ha mais og ost sammen med det, og det smaker nydelig! Anonym poster: aa489a3607d68c189e07801a547df9ad
AnonymBruker Skrevet 25. mai 2013 #15 Skrevet 25. mai 2013 Åh.. jeg er ''kjent'' for mine horn *Ost & skinke ( all slags påleggsskinke typer egentlig + salami ) evnt en ''dæsj'' med ketchup *Ost & tacokjøttdeig *Ost & pizzafyll Egentlig er det vel bare fantasien som setter grenser Anonym poster: d2917388cbfbec780ecec050b0589b7b
FrøkenBaker Skrevet 25. mai 2013 #16 Skrevet 25. mai 2013 (endret) Vet noen om noen gode horn-oppskrifter?` Har merket at de ofte blir litt vel tørre. Endret 25. mai 2013 av FrøkenBaker
Memoria Skrevet 25. mai 2013 #17 Skrevet 25. mai 2013 Hvis du steker kjøttdeigen og har på sausen og lar den koke litt, blir det ikke så veldig bløt. Jeg bruker å ha mais og ost sammen med det, og det smaker nydelig! Anonym poster: aa489a3607d68c189e07801a547df9ad Ja det er sant. Og DET var også en god idé - maisen og osten. OK, jeg må bake. 1
Pinto2013 Skrevet 25. mai 2013 #18 Skrevet 25. mai 2013 Stekt champignon, peperoni-skiver og ost :D 1
AnonymBruker Skrevet 25. mai 2013 #19 Skrevet 25. mai 2013 Horn med bringebærsyltetøy eller sjokolade (eller begge deler sammen!) er jo kjempegodt, men det blir jo mer søtbakst. Hva med vanlig pizzahorn da? Du trenger ikke steke pølsene før du har de inni forresten. Men det jeg ville egentlig si i tråden det var bare å minne deg på å lage salt deig (ikke søtbakst). Søt bolledeig sammen med salt/middagsfyll er ikke noe godt. Anonym poster: 1aaaace5850a17e39dac55fca19db3d4 Takk for tips, jeg steker som regel det meste til døde. Noen forslag til type pølse? Grill, wiener...? Noen gode oppskrifter på horn forresten? Anonym poster: ce1b10f325ef7554140601605e084f77
Gjest oreokaka Skrevet 25. mai 2013 #20 Skrevet 25. mai 2013 Ja det er sant. Og DET var også en god idé - maisen og osten. OK, jeg må bake. Frister fælt å finne frem bakevarer nå, ja! Nam nam.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå