AnonymBruker Skrevet 21. mai 2013 #1 Del Skrevet 21. mai 2013 Hvordan oppbevarer dere Brelett? I kjøleskapet blir den så hard at den ødelegger brødskiva når jeg smører på og den blir ekkelt myk etter en stund i romtemp. Må nesten øse den på skiva med skje.. Anonym poster: 3128e8d8fbb3d7b00d175d89a472bf06 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. mai 2013 #2 Del Skrevet 21. mai 2013 Kanskje du bør bytte til Soft Flora? Anonym poster: 3982fa1e314939a7d958a6659398084c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. mai 2013 #3 Del Skrevet 21. mai 2013 Vær trygg på at jeg skal tilbake til floraen. Nå hater jeg sløsing og må derfor få spist opp det jeg har nå. Aldri mer Brelett. Men tips til oppbevaring? Noen? Anonym poster: 3128e8d8fbb3d7b00d175d89a472bf06 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. mai 2013 #4 Del Skrevet 21. mai 2013 Du må ha minusgrader i kjøleskapet dersom breletten blir så hard! Jeg har spist brelett i mange år, både den vanlige og den grønne, og har aldri opplevd at det blir for hardt. Jeg oppbevarer det i kjøleskap. Brelett er i allfall ikke hardere enn soft flora, som mine foreldre alltid bruker. Anonym poster: cf0732147460c69b12b7eee0768c81dc 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. mai 2013 #5 Del Skrevet 21. mai 2013 Du må ha minusgrader i kjøleskapet dersom breletten blir så hard! Jeg har spist brelett i mange år, både den vanlige og den grønne, og har aldri opplevd at det blir for hardt. Jeg oppbevarer det i kjøleskap. Brelett er i allfall ikke hardere enn soft flora, som mine foreldre alltid bruker. Anonym poster: cf0732147460c69b12b7eee0768c81dc TS mener nok Bremykt. Er mange som blander de to. Anonym poster: 9387eb8bae849ad6c83c7355029e634e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest C4r1n3 Skrevet 22. mai 2013 #6 Del Skrevet 22. mai 2013 Brelett oppbevarer jeg i kjøleskapet og den blir aldri så hard at brødskiva blir kvestet, så da må kjøleskapet ditt være veldig kjølig.. Prøv å ta det ut av kjøleskapet en stund før det skal brukes. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. mai 2013 #7 Del Skrevet 22. mai 2013 TS mener nok Bremykt. Er mange som blander de to. Anonym poster: 9387eb8bae849ad6c83c7355029e634e Haha, jeg tenkte Bremykt og skrev Brelett. Du har rett. Anonym poster: 3128e8d8fbb3d7b00d175d89a472bf06 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. mai 2013 #8 Del Skrevet 22. mai 2013 Jeg har det såpass kaldt at melken er kald og frisk. Har aldri problemer med at Soft Flora blir så hard i kjøleskapet. Nå har den stått på benken siden i ettermiddag og er ser høvelig uapetittelig ut . Anonym poster: 3128e8d8fbb3d7b00d175d89a472bf06 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Snyltefluen Skrevet 24. mai 2013 #9 Del Skrevet 24. mai 2013 TS mener nok Bremykt. Er mange som blander de to. Anonym poster: 9387eb8bae849ad6c83c7355029e634e Jeg bruker bare bremykt, nettopp pga av det ikke blir for hardt til å smøre på brødet. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. mai 2013 #10 Del Skrevet 24. mai 2013 Jeg bruker bare bremykt, nettopp pga av det ikke blir for hardt til å smøre på brødet. Har jeg fått feilvare da, eller? Soft flora margarinen kan fint stå i kjøleskapet men ikke Bremykt. Rart. Jaja, den er nå oppspist og problemet er dermed borte. Anonym poster: 3128e8d8fbb3d7b00d175d89a472bf06 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Armule Skrevet 24. mai 2013 #11 Del Skrevet 24. mai 2013 Har samme problem, bremykt blir fort hardt, mens brelett og andre margariner er myke. Nå er vi glad i smør på skiva, så det er ikke så veldig stort problem i hverdagen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Spirula Skrevet 24. mai 2013 #12 Del Skrevet 24. mai 2013 "Bremykt - like mykt som en isbre!" Jeg har ingen råd til deg enn å kjøpe et annet smør, og brukt resten av pakken til steking eller baking. "Enten du skal steke, bake eller lage brødskiver, du trenger bare Bremykt". 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. mai 2013 #13 Del Skrevet 24. mai 2013 Ikke diss brelett. Da er det heller et problem med kjøleskapet ditt Jeg har verken opplevd at brelett eller bremykt blir for hardt. Ikke annet smør heller, bortsett fra stekesmør og margarin. Anonym poster: b83493eb47e26da1609c1dd51e056b27 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Funky Punk Skrevet 24. mai 2013 #14 Del Skrevet 24. mai 2013 Haha, jeg tenkte Bremykt og skrev Brelett. Du har rett. Anonym poster: 3128e8d8fbb3d7b00d175d89a472bf06 Ja da forstår jeg for den kan være steinhard. Når jeg hadde en slik pakke så lot jeg den stå på benken. Brelett derimot hadde sikkert vært like myk om den ble lagt i fryseren for makan til mykere smør skal man lete lenge etter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Armule Skrevet 24. mai 2013 #15 Del Skrevet 24. mai 2013 Ja da forstår jeg for den kan være steinhard. Når jeg hadde en slik pakke så lot jeg den stå på benken. Brelett derimot hadde sikkert vært like myk om den ble lagt i fryseren for makan til mykere smør skal man lete lenge etter Margarin 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. mai 2013 #16 Del Skrevet 24. mai 2013 Jeg høvler tynne skiver av rent smør og har det i en krukke på benken. Da er det alltid smøremykt Anonym poster: 9387eb8bae849ad6c83c7355029e634e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Funky Punk Skrevet 24. mai 2013 #17 Del Skrevet 24. mai 2013 Margarin Er klar over det, men man bruker ordet smør om både margarin og smør. Iallefall her. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
challenger Skrevet 24. mai 2013 #18 Del Skrevet 24. mai 2013 Ta ut smøret en liten stundt før du skal bruke det, ca 20 min. Funker fjell på breMYKT som du mener, som forøvrig er det beste smøret som eksisterer i Norge:) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå