AnonymBruker Skrevet 16. mai 2013 #1 Skrevet 16. mai 2013 jeg fant en entrecote i fryseren og vil gjerne tilbrede den, men den er frossen. What to do? Hvordan tine den raskest, og på best måte? Anonym poster: f4f0ddb165cd6aada9f22a8247e9bb1d
AnonymBruker Skrevet 16. mai 2013 #2 Skrevet 16. mai 2013 ser nå at den er gått ut på dato 22.11.12, men vet at den er fryst ned før utløpsdato, går det greit da? Anonym poster: f4f0ddb165cd6aada9f22a8247e9bb1d
Gjest Reza08 Skrevet 16. mai 2013 #3 Skrevet 16. mai 2013 Ja, det går helt fint. Kjøtt kan holde seg i lange tider i fryseren. Beste alternativ for tining er å la den tine av seg selv, men du kan eventuelt tine den i mikroen eller rett i panna.
AnonymBruker Skrevet 16. mai 2013 #4 Skrevet 16. mai 2013 Ja, det går helt fint. Kjøtt kan holde seg i lange tider i fryseren. Beste alternativ for tining er å la den tine av seg selv, men du kan eventuelt tine den i mikroen eller rett i panna. Beste alternativ er å pakke den godt inn i plastfolie og legge den i en bolle med kaldt vann. Tiner fortere slik, uten at det går ut over kvaliteten. Anonym poster: 2e848bc119753708f871cc6062a12175 1
Gjest Reza08 Skrevet 16. mai 2013 #5 Skrevet 16. mai 2013 Beste alternativ er å pakke den godt inn i plastfolie og legge den i en bolle med kaldt vann. Tiner fortere slik, uten at det går ut over kvaliteten. Anonym poster: 2e848bc119753708f871cc6062a12175 Det er også et alternativ.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå