Bobla2013 Skrevet 15. mai 2013 #1 Skrevet 15. mai 2013 Hei! Hvordan lager man muffinsglasur med smak av jordbær/bringebær? Er det noen måte der man kan sløyfe rått egg? Og bruke friske bær?
AnonymBruker Skrevet 17. mai 2013 #2 Skrevet 17. mai 2013 du kan jo lage smørkrem med jordbærsyltetøy i? skvis ut saften i en sil eller noe. ikke er det egg i smørkrem heller Anonym poster: 84682fd1bc87d45a9003c9dac0b92027 1
Bobla2013 Skrevet 17. mai 2013 Forfatter #3 Skrevet 17. mai 2013 du kan jo lage smørkrem med jordbærsyltetøy i? skvis ut saften i en sil eller noe. ikke er det egg i smørkrem heller Anonym poster: 84682fd1bc87d45a9003c9dac0b92027 takk for tips Men har du en oppskrift? (hvor mye jordbær osv)
AnonymBruker Skrevet 17. mai 2013 #4 Skrevet 17. mai 2013 http://heartshaped.org/2012/05/27/franske-makroner-med-bringebaer/ prøv oppskriften på denne smørkremen om du vil ha jordbær istedefor bringebær, så bytter du bare ut bringebæra med jordbær du må kanskje doble den både en og to ganger da om du skal ha det til muffins Anonym poster: 84682fd1bc87d45a9003c9dac0b92027
Brunhilde Skrevet 17. mai 2013 #5 Skrevet 17. mai 2013 du kan jo lage smørkrem med jordbærsyltetøy i? skvis ut saften i en sil eller noe. ikke er det egg i smørkrem heller Anonym poster: 84682fd1bc87d45a9003c9dac0b92027 Å, er det ikke? Jeg bruker alltid en eggeplomme i smørkremen, det er jo da den blir aller best!
AnonymBruker Skrevet 18. mai 2013 #6 Skrevet 18. mai 2013 Å, er det ikke? Jeg bruker alltid en eggeplomme i smørkremen, det er jo da den blir aller best! det visste jeg ikke. men det går an å lage veldig god smørkrem uten egg også jeg har aldri brukt egg i smørkrem, og den er perfekt ! Anonym poster: 84682fd1bc87d45a9003c9dac0b92027
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå