Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei! Tenkte jeg skulle bake sukkerbunn i dag, men ble plutselig litt usikker på oppskrift og steketid. Tenkte kanskje jeg skulle forholde meg til dette:

18 cm 2 egg

22 cm 4 egg

24 cm 5 egg

26 cm 6 egg

Langpanne 8 egg

Til hvert egg:

25g sukker

25g hvetemel

1/4 ts bakepulver

Står i oppskriften at det skal stekes på 160 grader i ca 45 min.

Jeg skal lage i to omganger da jeg skal lage en på enten 24 eller 26 cm + en liten en på 14-15 cm. Og da blir jeg jo litt usikker på det med steketid.. 45 min på den største høres jo riktig ut, men gjelder det den lille og? :klo:

AnonymBruker
Skrevet

du kan vell først sette den i ovnen i ca 20-30 minutter, så stikker du en tannpirker eller en strikkepinne eller noe annet lignende i bunnen for å sjekke om den er ferdi? :) nå vet jo ikke jeg hvordan det er med sånn sukkerbunn, men regner med det er det samme med de som med andre kaker? at det ikke skal være igjen kakedeig på pinnen etter du har stukket den i kaken? :) om den ikke er ferdig så lar du den vell bare stå litt lenger?

Anonym poster: 8526ff41af51ab07a7217c768190965a

Skrevet

Er nok det. :) Er bare veldig kjedelig om den faller sammen pga feil temperatur og tid.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...