AnonymBruker Skrevet 14. mai 2013 #1 Skrevet 14. mai 2013 Er det vanlig å ha en stekepanne kun til fisk, og en annen som brukes til kjøtt og andre ting? Har dere det hjemme, og såfall hvorfor? Anonym poster: 897dccaa5f66b8b8493ffd976b0e1d7f
AnonymBruker Skrevet 15. mai 2013 #2 Skrevet 15. mai 2013 Har smijernspanne som jeg bruker til kjøtt, og teflonpanne til fisk. Synes ofte det setter mye smak av fisk på pks kylling, så jeg valgte å gjøre det slik Anonym poster: db4e20f1ba2c1b6fb5a413853e34fa8d
NewYorkNewYork Skrevet 15. mai 2013 #3 Skrevet 15. mai 2013 Jeg har det ikke. For det første lager jeg praktisk talt aldri fisk i stekepanne, for det andre bruker jeg en billig teflonpanne jeg bytter ut med jevne mellomrom og hvor jeg ikke syns det merkes at pannen brukes til alt mulig. Når det er sagt - om du har nære familiemedlemmer med sterk fiskeallergi, så kan det å ha to panner være en veldig god idé!
AnonymBruker Skrevet 15. mai 2013 #4 Skrevet 15. mai 2013 Ok, takk for svar! Ingen med fiskeallergi. Bare vet om noen som har, der det er krise om det blir stekt kjøtt i fiskepanna. Aldri hørt om det før... ts Anonym poster: 897dccaa5f66b8b8493ffd976b0e1d7f
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå