snupp Skrevet 14. mai 2013 #1 Skrevet 14. mai 2013 Jeg har lyst til å lage oreocupcakes med sjokolademousse som topping, men jeg har lyst på litt av den samme konsistensen som med ostekremglasur. Sånn at man kan sprøyte den på. Noen som vet om det er mulig å få til? Kanskje noe som kan tilsettes sjokolademoussen?
Severus Skrevet 15. mai 2013 #2 Skrevet 15. mai 2013 Kan du ikke ha kremost? eller blande den med romtemperert smør
snupp Skrevet 15. mai 2013 Forfatter #3 Skrevet 15. mai 2013 Blande sjokolademoussen med kremost eller romtemperert smør? Jeg er helt blank på dette altså, ser bare for meg hvordan jeg vil ha det!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå