Gå til innhold

Pavlovakake - lage bunnen to dager før?


Anbefalte innlegg

Gjest Naria
Skrevet

Jeg har planer om å lage pavlovakake til 17. mai og det hadde vært mest praktisk for meg om jeg kunne laget bunnen i morgen altså onsdag. Er det noe problem å lage den to dager før servering? Hvordan skal jeg i så fall oppbevare den?

Krem og bær skal jeg selvsagt ikke ha på før rett før servering.

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

jeg lager den alltid i god tid før dagen den skal brukes. Lar den bare ligge på ett fat på benken uten noe over seg.

Anonym poster: a0bc5efbd650778b13555fbca5470bb4

AnonymBruker
Skrevet

Går veldig fint å lage marengsbunn noen dager(ja uker også) før den skal brukes. Jeg burker å oppbevare den i en kakeeske. Evt pakke den inn i matpapir.

Anonym poster: 8c31fc392c7fccc2ae74b5750e81cd01

Gjest Naria
Skrevet

Så bra! Tusen takk for raskt svar, da lager jeg bunnen i morgen! :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...