Gjest Naria Skrevet 14. mai 2013 #1 Skrevet 14. mai 2013 Jeg har planer om å lage pavlovakake til 17. mai og det hadde vært mest praktisk for meg om jeg kunne laget bunnen i morgen altså onsdag. Er det noe problem å lage den to dager før servering? Hvordan skal jeg i så fall oppbevare den? Krem og bær skal jeg selvsagt ikke ha på før rett før servering.
AnonymBruker Skrevet 14. mai 2013 #2 Skrevet 14. mai 2013 jeg lager den alltid i god tid før dagen den skal brukes. Lar den bare ligge på ett fat på benken uten noe over seg. Anonym poster: a0bc5efbd650778b13555fbca5470bb4
AnonymBruker Skrevet 14. mai 2013 #3 Skrevet 14. mai 2013 Går veldig fint å lage marengsbunn noen dager(ja uker også) før den skal brukes. Jeg burker å oppbevare den i en kakeeske. Evt pakke den inn i matpapir. Anonym poster: 8c31fc392c7fccc2ae74b5750e81cd01
Gjest Naria Skrevet 14. mai 2013 #4 Skrevet 14. mai 2013 Så bra! Tusen takk for raskt svar, da lager jeg bunnen i morgen!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå