MLy92 Skrevet 14. mai 2013 #1 Skrevet 14. mai 2013 Noen som har en oppskrift på fløtegratinerte poteter å anbefale, for to personer?
MLy92 Skrevet 14. mai 2013 Forfatter #2 Skrevet 14. mai 2013 Noen som har en oppskrift på fløtegratinerte poteter å anbefale, for to personer? Og tips til hva som går an å ha ved siden av?
AnonymBruker Skrevet 14. mai 2013 #3 Skrevet 14. mai 2013 Lam er godt til fløtegratinerte poteter. Ellers er jo biffkjøtt alltid godt. Jeg har ikke noe god oppskrift for hånden, ville bare innom og anbefale deg å bruke vanlig kremfløte (blandet med litt melk eller litt vann) istedetfor matfløte siden matfløte har en tendens til å skille seg og gi kornete konsistens når temperaturen blir for høy. Og bruk mye løk og hvitløk! Nam! Anonym poster: 858066d45df9b2b56041cf41d4b60be7
AnonymBruker Skrevet 14. mai 2013 #4 Skrevet 14. mai 2013 Jeg pleier å kutte opp poetene i smale skiver, og legge dem utover i en ildfast form. Bruker kanskje fire poteter til to personer. Strør over 1/2-1 oppkuttet løk og heller over ca 2 dl kremfløte, og krydrer med masse pepper og litt salt. Settes i ovnen på 200 graden i kanskje 15 min. Så tar du den ut og strør over noen opplhakkede hvitløksfedd og ost, og har det i ovnen 15-25 min, helt til potene er myke inni og osten oppå er gylden Oksebiff er nydelig til fløtegratinerte poteter! Både indre- og ytrefilet. Ha en grønn, frisk salat på siden og rødvin i glasset - den kan ikke bli mislykket Anonym poster: ca5e6dfb3a2d24ff232c186833069a18 1
MLy92 Skrevet 14. mai 2013 Forfatter #5 Skrevet 14. mai 2013 Lam er godt til fløtegratinerte poteter. Ellers er jo biffkjøtt alltid godt. Jeg har ikke noe god oppskrift for hånden, ville bare innom og anbefale deg å bruke vanlig kremfløte (blandet med litt melk eller litt vann) istedetfor matfløte siden matfløte har en tendens til å skille seg og gi kornete konsistens når temperaturen blir for høy. Og bruk mye løk og hvitløk! Nam! Anonym poster: 858066d45df9b2b56041cf41d4b60be7 Ja, har tenkt å bruke både kremfløte og løk, er vel bare å helle på i forma, så blir det bra
MLy92 Skrevet 14. mai 2013 Forfatter #6 Skrevet 14. mai 2013 Jeg pleier å kutte opp poetene i smale skiver, og legge dem utover i en ildfast form. Bruker kanskje fire poteter til to personer. Strør over 1/2-1 oppkuttet løk og heller over ca 2 dl kremfløte, og krydrer med masse pepper og litt salt. Settes i ovnen på 200 graden i kanskje 15 min. Så tar du den ut og strør over noen opplhakkede hvitløksfedd og ost, og har det i ovnen 15-25 min, helt til potene er myke inni og osten oppå er gylden Oksebiff er nydelig til fløtegratinerte poteter! Både indre- og ytrefilet. Ha en grønn, frisk salat på siden og rødvin i glasset - den kan ikke bli mislykket Anonym poster: ca5e6dfb3a2d24ff232c186833069a18 Tusen takk, skal prøve det ut i dag. Så ut som en grei plan det
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå