AnonymBruker Skrevet 10. mai 2013 #1 Del Skrevet 10. mai 2013 Er det noen som har tips til sunne matpakker? Jeg prøver å gå ned i vekt, men har til gode å finne en matpakke som er sunn og god etter timevis i veska. Jeg har prøvd: -salat: den blir vassen og frister lite etter så lang tid i veska -knekkebrød: de blir myke og pålegget blir svett/ekkelt -brød: jeg takler ikke tørre brød og jeg klarer ikke spise opp et brød før det blir tørt. Å fryse brød synes jeg også gjør dem tørre. -yoghurt/skyr: de blir varme og begynner å skille seg etter en stund. Frister lite. -omelett/eggeretter: jeg takler ikke ettersmaken av egg. Jeg er kanskje i overkant vanskelig, men hvis det er noen som har noen tips er det bare å komme med dem! Anonym poster: 0f8b612d632692bcff44d5e289cd64fa Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Chiquita Skrevet 10. mai 2013 #2 Del Skrevet 10. mai 2013 Knekkebrød og en tube skinkeost (mager?) Knekkebrød og en liten boks makrell el.l Salat fordelt i flere små bokser som du blander rett før du skal spise Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. mai 2013 #3 Del Skrevet 10. mai 2013 Middagsrester (kylling og grønnsaker) feks. Lompe eller wraps med salat og skinke/kylling/laks Pitabrød med fyll. Pizzasnurrer eller skinkehorn (Går ann å lage de sunne med grovt mel, uten ost, karbonadedeig) osv. Anonym poster: 85fbb882b38b17d92b5a12cb00db138d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
KaDust Skrevet 10. mai 2013 #4 Del Skrevet 10. mai 2013 Fruktbiter og kesam. Nam! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. mai 2013 #5 Del Skrevet 10. mai 2013 Grove vafler eller pannekaker med pålegg! Anonym poster: 85fbb882b38b17d92b5a12cb00db138d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kira-delta Skrevet 10. mai 2013 #6 Del Skrevet 10. mai 2013 (endret) Skulle bare redigere noe, men trykka feil.. Endret 10. mai 2013 av Kira-delta Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kira-delta Skrevet 10. mai 2013 #7 Del Skrevet 10. mai 2013 Salat holder seg frisk lenger om man river den, og ikke skjærer, eller bruker hele blad -genialt med hjertesalat:) og man må avkjøle kjøttet før man legger det på salaten. Jeg passer på å gjøre dette, da holder salaten seg veldig godt. Ellers spiser jeg kylling eller fisk og grønnsaker som matpakke. Kikerter, sjampingjong, brokkoli, solsikkefrø, gulrot, vannkastanjer, urter, bønner, tomater, stangselleri.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. mai 2013 #8 Del Skrevet 10. mai 2013 Pakk pålegg for seg og ta med knekkebrød. Dander når du skal spise. Eller bytt pålegg. Knekkebrød og brunost/gulost tåler mye før knekkebrødet blir bløtt. Stikk innom en butikk å kjøp det yoghurt. Ha med frokostblanding som du kan ha i så har du et fullverdig måltid. Har dere ikke tilgang til kjøleskap på jobben? Anonym poster: 4583921d7f475d1547087cba98e1589d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. mai 2013 #9 Del Skrevet 10. mai 2013 Lomper med smøreost, skinke/laks og salat. Kutt det opp i biter. Veldig godt Anonym poster: 85fbb882b38b17d92b5a12cb00db138d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. mai 2013 #10 Del Skrevet 10. mai 2013 Fruktbiter og kesam. Nam! Er ikke det litt lite til lunsj? Anonym poster: 70287d50e9e095a1d8e3c858b2f568ad 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. mai 2013 #11 Del Skrevet 10. mai 2013 Hva med å kjøpe en matboks som holder på både varme og kulde? Anonym poster: 207b1b6b5b282280e0b3e2452687c200 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
KaDust Skrevet 10. mai 2013 #12 Del Skrevet 10. mai 2013 Er ikke det litt lite til lunsj? Anonym poster: 70287d50e9e095a1d8e3c858b2f568ad Kommer an på hvor mye du tar det. Men du kan ta med havregryn eller granola, da metter det mer. Jeg tar med alt i hver sin boks og blander når jeg skal spise det. Da er det best. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. mai 2013 #13 Del Skrevet 10. mai 2013 Kommer an på hvor mye du tar det. Men du kan ta med havregryn eller granola, da metter det mer. Jeg tar med alt i hver sin boks og blander når jeg skal spise det. Da er det best. Ok, takk Anonym poster: 70287d50e9e095a1d8e3c858b2f568ad Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
KaDust Skrevet 10. mai 2013 #14 Del Skrevet 10. mai 2013 Ok, takk Anonym poster: 70287d50e9e095a1d8e3c858b2f568ad Bare hyggelig! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
fruBeist Skrevet 10. mai 2013 #15 Del Skrevet 10. mai 2013 Skaff deg en matboks som dette http://www.coolstuff.no/Frozzypack-Matboks En liten kjølebag med kjøleelement kan og være greit å ha. Hvis du liker supper er det ypperlig å ha med seg på termos. Dercer det bare fantasien som setter grenset så lenge du ikke bruket posesupper. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. mai 2013 #16 Del Skrevet 10. mai 2013 Takk for tips Kjøleboks-greia kunne jeg kjøpt. Da kunne jeg tatt meg yoghurt uten at den blir varm. Ellers så er jo salat med wraps veldig godt, men trekker det ikke væske fra grønnsakene og inn i wrapsen sånn at den blir bløt? Tomater inneholder jo mye vann f eks, og ofte når jeg har salat i matboksen så blir det en liten "dam" med vann nederst. Hvitost/brunost funker dårlig på knekkebrød har jeg erfart. Senest i dag hadde jeg med meg rugsprø med hvitost, og hvitosten ble svett og hard og knekkebrødene myke etter 4 timer. Ikke noe knasing der i gården nei. Jeg studerer forresten, så jeg har ikke tilgang til kjøleskap. Nå for tiden blir det jo gjerne opp imot 12 timer på lesesalen og da er det jo litt lenge å ha maten liggende i matpakka. Er det dumt å spise måltidserstattere? Atkins, nutrilett, osv? Anonym poster: 0f8b612d632692bcff44d5e289cd64fa Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. mai 2013 #17 Del Skrevet 10. mai 2013 Om du tørker salaten godt, har med skiver med tomater i en miniboks så funker det fint. Bare husk å legg det våte og det tørre (lomper) hver for seg. Atking og nutrilett burde ikke erstatte et helt måltid, men det kan være fint som mellommåltid. Anonym poster: 85fbb882b38b17d92b5a12cb00db138d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kira-delta Skrevet 11. mai 2013 #18 Del Skrevet 11. mai 2013 Kommer an på hvor mye du tar det. Men du kan ta med havregryn eller granola, da metter det mer. Jeg tar med alt i hver sin boks og blander når jeg skal spise det. Da er det best. Dette spiser jeg som mellommåltid Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
KaDust Skrevet 11. mai 2013 #19 Del Skrevet 11. mai 2013 Dette spiser jeg som mellommåltid Gjør jeg også ofte, men når jeg er på skolen og leser så tar jeg en SVÆR mengde kesam, MASSE bær og frukt og ganske mye havregryn som lunsj siden alt annet blir så ekkelt om det har vært pakket lenge. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 11. mai 2013 #20 Del Skrevet 11. mai 2013 Jeg er kanskje i overkant vanskelig, men hvis det er noen som har noen tips er det bare å komme med dem! Anonym poster: 0f8b612d632692bcff44d5e289cd64fa Du ER i overkant vanskelig. I en lufttett boks blir salaten lite vissen. Jeg lager ofte salat på kvelden før jeg legger meg og oppbevarer den i kjøleskap over natta. Etter fire-seks timer i sekken er den fortsatt like god. Du kan oppbevare knekkebrød og pålegg hver for seg, eller kjøpe pålegg i kantina på skolen/jobben. Hvis du synes brødet er tørt kan du varme det i micro/toastjern i kantina (hvis dere har kantine). Hvis du rører i yoghurten eller skyren så blander du sammen det som har skilt seg. Uansett, jeg pleier å ha med meg diverse salater; brødskiver med forskjellig toastevennlig innhold (forskjellige typer ost, noe kjøttpålegg og noe grønt) lagt sammen, varmer det i toastjern i kiosken på skolen; wraps med mye forskjellig innhold; noe godt bakverk eller lignende (scones, grove vafler, osv) som ikke behøver så mye pålegg; forskjellige middagsrester (pasta, gryteretter, supper, grillmat); bruker også dipper og dressinger laget til middag i salater og på brødskiva (tzatziki, aioli, guacemole, osv). Det du spiser til vanlig kan du spise på skolen så lenge du kommer over at salaten blir litt vissen eller at yoghurten skiller seg før du rører i den... Jeg bruker sånne bokser fra IKEA som har en rist i bunnen når jeg har salat med meg. Da renner evt. overskuddsvæske ned i bunnen der. Anonym poster: 8cd6fd482ca0b212984775948ede47f0 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå