AnonymBruker Skrevet 7. mai 2013 #1 Skrevet 7. mai 2013 Slik at den blir smakfull men på lavbudsjett? Anonym poster: 480993cf059a00486cafc7aadc966057
Avalon Skrevet 7. mai 2013 #2 Skrevet 7. mai 2013 Salt og pepper er vel et godt utgangspunkt iallefall.
Gjest Sitronmelisse Skrevet 7. mai 2013 #3 Skrevet 7. mai 2013 Slik at den blir smakfull men på lavbudsjett? Anonym poster: 480993cf059a00486cafc7aadc966057 ijks, sorry, men First Price kyllingen er bare full av geleaktig fett!
AnonymBruker Skrevet 7. mai 2013 #4 Skrevet 7. mai 2013 Stek den så lenge du kan Smør, salt og pepper kan gjøre susen. Ha den i ovnen, helstekt kylling Anonym poster: 97d63629f17d0a56a350e864f8c12cae
Djungelvrål Skrevet 7. mai 2013 #5 Skrevet 7. mai 2013 Det spiller ingen rolle om den er fra prior eller first price. Den smaker det samme.
AnonymBruker Skrevet 7. mai 2013 #6 Skrevet 7. mai 2013 Det spiller ingen rolle om den er fra prior eller first price. Den smaker det samme. Men er den fra Holte gård, er den snacks altså Faktisk. Anonym poster: 97d63629f17d0a56a350e864f8c12cae 1
Vulcan Skrevet 7. mai 2013 #7 Skrevet 7. mai 2013 Ikke så veldig stor forskjell på Prior og first price. Noen vil påstå det, men hovedsaken er nok at Prior sine er kuttet bedre, mindre småbiter av fett som henger igjen. Det kan du lett fikse selv, og til halve prisen er det ikke så galt 2
Djungelvrål Skrevet 7. mai 2013 #8 Skrevet 7. mai 2013 Men er den fra Holte gård, er den snacks altså Faktisk. Anonym poster: 97d63629f17d0a56a350e864f8c12cae Er den dyrere? Da kjøper jeg den ikke for jeg er så gniten. 1
AnonymBruker Skrevet 7. mai 2013 #9 Skrevet 7. mai 2013 Er den dyrere? Da kjøper jeg den ikke for jeg er så gniten. Den er økologisk, snill kylling! Har hatt det godt, og smaker godt, kan etes med godt samvittighet! Dropp den billige kyllingen et par ganger, så har du råd til noe ordentlig noe Anonym poster: 97d63629f17d0a56a350e864f8c12cae 1
FruLuna Skrevet 7. mai 2013 #10 Skrevet 7. mai 2013 Gni den inn med salt og pepper, evt. løsne litt på skinnet og smør en blanding av hvitløk, urter og krydder under skinnet. Pensle den med smeltet smør. Stek med steketermometer. Eller så kan du dele den opp i lår, vinger og brystfileter, evt. brune de stekepanne og så steke de i ovnen. Ta i så fall vare på skroget og kok kyllingkraft på det. Hvis du ikke gidder gjøre det med en gang, kan du legge det i fryseren så lenge.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå