Gjest crazycatlady Skrevet 7. mai 2013 #1 Skrevet 7. mai 2013 Ja, da er det min tur til å lage en sånn tråd. Stekte kjøttdeig og dolmio på lørdag og spiste ikke alt, satte derfor restene i kjøleskapet med en gang det var avkjølt nok. Kjøttdeigen er meget godt stekt, på grensa til svidd. Kan jeg spise dette idag? Varmes opp i ovnen på 200 grader. Skal ha det på baguett med ost oppå.
andy capp Skrevet 7. mai 2013 #4 Skrevet 7. mai 2013 Hadde fint spist det i dag, er bare tre dager, og oppbevart i kjøleskap. Ikke noe problem. Du hadde merket det om det var noe feil med det, både lukt og farge, eller i verste fall med en smaksprøve...
Gjest crazycatlady Skrevet 7. mai 2013 #5 Skrevet 7. mai 2013 Spiser det nå i dette øyeblikk. Det luktet godt og så helt fint ut og er stekt såpass lenge at de halvstekte baguettene ble litt for godt stekt. Har så veldig respekt for sånt. Spiste det sent lørdag kveld, så er ikke fullt 3 døgn heller. 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå