AnonymBruker Skrevet 6. mai 2013 #1 Skrevet 6. mai 2013 Barn under et år skal jo ikke spise honning på grunn av bakteriene, og ettersom bakteriene ikke forsvinner ved varmebehandling, har jeg et spørsmål... Vakser dere kniver/skjeer som er brukt i honning sammed med babyens skjeer og skåler? Anonym poster: c2141119e3a19525149103c31fbb0e35
Gjest Magdalene Skrevet 6. mai 2013 #2 Skrevet 6. mai 2013 Ja, her går alt av bestill etc i samme oppvaskmaskin. Det er jo ikke slik at jeg heller en boks med honning inni der...
Gjest Modig mor Skrevet 6. mai 2013 #3 Skrevet 6. mai 2013 Bakterien dør ikke, men giften (botulin) lages ved omkring førti grader og blir ødelagt ved seksti grader (det er derfor mat som har vært varm, kjøles langsomt ned og så spises kald, kan være farlig). Jeg vet ikke, men jeg vil tro at bakterien ikke akkurat trives på rent, tørt bestikk og servise.
AnonymBruker Skrevet 6. mai 2013 #4 Skrevet 6. mai 2013 Bakterien dør ikke, men giften (botulin) lages ved omkring førti grader og blir ødelagt ved seksti grader (det er derfor mat som har vært varm, kjøles langsomt ned og så spises kald, kan være farlig). Jeg vet ikke, men jeg vil tro at bakterien ikke akkurat trives på rent, tørt bestikk og servise. Vil det da si at dersom det vaskes på 65 grader i oppvaskmaskin, så dør bakteriene? Anonym poster: c2141119e3a19525149103c31fbb0e35
AnonymBruker Skrevet 6. mai 2013 #5 Skrevet 6. mai 2013 Vil det da si at dersom det vaskes på 65 grader i oppvaskmaskin, så dør bakteriene? Anonym poster: c2141119e3a19525149103c31fbb0e35 Ikke bakterien, men giften som bakterien lager. Det farlige. Anonym poster: 21786ca158dc2f870fb973a17d545669
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå