Gå til innhold

Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Barn under et år skal jo ikke spise honning på grunn av bakteriene, og ettersom bakteriene ikke forsvinner ved varmebehandling, har jeg et spørsmål...

Vakser dere kniver/skjeer som er brukt i honning sammed med babyens skjeer og skåler?

Anonym poster: c2141119e3a19525149103c31fbb0e35

Videoannonse
Annonse
Gjest Magdalene
Skrevet

Ja, her går alt av bestill etc i samme oppvaskmaskin. Det er jo ikke slik at jeg heller en boks med honning inni der...

Gjest Modig mor
Skrevet

Bakterien dør ikke, men giften (botulin) lages ved omkring førti grader og blir ødelagt ved seksti grader (det er derfor mat som har vært varm, kjøles langsomt ned og så spises kald, kan være farlig). Jeg vet ikke, men jeg vil tro at bakterien ikke akkurat trives på rent, tørt bestikk og servise.

AnonymBruker
Skrevet

Bakterien dør ikke, men giften (botulin) lages ved omkring førti grader og blir ødelagt ved seksti grader (det er derfor mat som har vært varm, kjøles langsomt ned og så spises kald, kan være farlig). Jeg vet ikke, men jeg vil tro at bakterien ikke akkurat trives på rent, tørt bestikk og servise.

Vil det da si at dersom det vaskes på 65 grader i oppvaskmaskin, så dør bakteriene?

Anonym poster: c2141119e3a19525149103c31fbb0e35

AnonymBruker
Skrevet

Vil det da si at dersom det vaskes på 65 grader i oppvaskmaskin, så dør bakteriene?

Anonym poster: c2141119e3a19525149103c31fbb0e35

Ikke bakterien, men giften som bakterien lager. Det farlige.

Anonym poster: 21786ca158dc2f870fb973a17d545669

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...