Gå til innhold

Jeg er utstyrt med persillerot, pastinakk og sellerirot


Anbefalte innlegg

Gjest Ratata
Skrevet (endret)

Kan jeg lage en mos ut av alle de tre til sammen? Eller er det noen som fungerer bedre for seg selv?

Eventuelt lage mos av selleriroten og pastinakken for så å skive opp persilleroten og steke bitene og salte dem?

Endret av Ratata
Skrevet

Du kan lage mos av alle tre også.

Gjest Ratata
Skrevet

Da satser jeg på mos av alle tre sortene. rotmos.

Skrevet

Da satser jeg på mos av alle tre sortene. rotmos.

Det er namnam!

Gjest Armule
Skrevet

Rotmos er kjempegodt! Ovnsbakte rotgrønnsaker er også digg :)

Skrevet

jeg ville og tilsatt litt potet og evt gulrot til rotmosen jeg da.

(men nå var det ikke det TS spurte om, jeg vet det...)

Skrevet

Du kan steke dem i ovnen også. Jeg pleier skive dem opp i ca samme størrelse og spre ut over et stekebrett. Har over olivenolje og sukker for å karamellisere. Steker på 220-250 grader i 30 min.

  • Liker 1
Gjest Ratata
Skrevet

Det ble rotmos. Blandet med litt fløte. Var driiiitgodt (om jeg får uttrykke meg på det viset)

Takk for forslag! Tror jeg kommer til å prøve den ovnsgreia engang for det hørtes godt ut og det fikk meg til å tenke på når vi lager søtpotetsnacks i ovnen. Og det er jo godt. nam.

Skrevet

Ha ha ha, da jeg leste denne overskriften så jeg først for meg noen med våpenbeltet fullt av rotgrønnsaker :fnise:

Eller også noe sånn:

veggun4.jpg

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...