Gjest Ratata Skrevet 2. mai 2013 #1 Skrevet 2. mai 2013 (endret) Kan jeg lage en mos ut av alle de tre til sammen? Eller er det noen som fungerer bedre for seg selv? Eventuelt lage mos av selleriroten og pastinakken for så å skive opp persilleroten og steke bitene og salte dem? Endret 2. mai 2013 av Ratata
Gjest Ratata Skrevet 2. mai 2013 #3 Skrevet 2. mai 2013 Da satser jeg på mos av alle tre sortene. rotmos.
Avalon Skrevet 2. mai 2013 #4 Skrevet 2. mai 2013 Da satser jeg på mos av alle tre sortene. rotmos. Det er namnam!
Gjest Armule Skrevet 2. mai 2013 #5 Skrevet 2. mai 2013 Rotmos er kjempegodt! Ovnsbakte rotgrønnsaker er også digg
MarianneE Skrevet 2. mai 2013 #6 Skrevet 2. mai 2013 jeg ville og tilsatt litt potet og evt gulrot til rotmosen jeg da. (men nå var det ikke det TS spurte om, jeg vet det...)
murray Skrevet 2. mai 2013 #7 Skrevet 2. mai 2013 Du kan steke dem i ovnen også. Jeg pleier skive dem opp i ca samme størrelse og spre ut over et stekebrett. Har over olivenolje og sukker for å karamellisere. Steker på 220-250 grader i 30 min. 1
Gjest Ratata Skrevet 2. mai 2013 #8 Skrevet 2. mai 2013 Det ble rotmos. Blandet med litt fløte. Var driiiitgodt (om jeg får uttrykke meg på det viset) Takk for forslag! Tror jeg kommer til å prøve den ovnsgreia engang for det hørtes godt ut og det fikk meg til å tenke på når vi lager søtpotetsnacks i ovnen. Og det er jo godt. nam.
NullHull Skrevet 3. mai 2013 #9 Skrevet 3. mai 2013 Ha ha ha, da jeg leste denne overskriften så jeg først for meg noen med våpenbeltet fullt av rotgrønnsaker Eller også noe sånn: 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå