AnonymBruker Skrevet 1. mai 2013 #1 Skrevet 1. mai 2013 Lagde hjemmelagde kjøttkaker idag. Fulgte Wenches kjøkken oppskrift. Men jeg synes de ble så harde og kompakte . Brukte krydder, melk og potetmel. Noen her som har tips til hvordan man kan unngå at de blir som harde klumper? Anonym poster: 73f8ad7ebdb11d1cd3c5ec3c1c3c9c89
AnonymBruker Skrevet 1. mai 2013 #2 Skrevet 1. mai 2013 Ikke arbeid for mye med deigen. Anonym poster: 9114a366c368302ae4867441348104e0
Chien Skrevet 1. mai 2013 #3 Skrevet 1. mai 2013 Kjør farsen sammen i en foodprocessor og ha oppi loff dynket i melk.
AnonymBruker Skrevet 1. mai 2013 #4 Skrevet 1. mai 2013 Hehe. Har ikke food prosessor går det med hendene da? Anonym poster: cc5289a281df758af168cefefd5326f7
Chien Skrevet 1. mai 2013 #5 Skrevet 1. mai 2013 Jada, det går sikkert helt fint det. Er bare jeg som syns at det er lettere å få en god farse når man bruker foodprocessor. Men du trenger ikke det nei.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå