Gå til innhold

Hvordan unngå harde kompakte kjøttkaker?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Lagde hjemmelagde kjøttkaker idag. Fulgte Wenches kjøkken oppskrift. Men jeg synes de ble så harde og kompakte :(. Brukte krydder, melk og potetmel. Noen her som har tips til hvordan man kan unngå at de blir som harde klumper?

Anonym poster: 73f8ad7ebdb11d1cd3c5ec3c1c3c9c89

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Ikke arbeid for mye med deigen.

Anonym poster: 9114a366c368302ae4867441348104e0

Skrevet

Kjør farsen sammen i en foodprocessor og ha oppi loff dynket i melk. ;)

AnonymBruker
Skrevet

Hehe. Har ikke food prosessor ;) går det med hendene da?

Anonym poster: cc5289a281df758af168cefefd5326f7

Skrevet

Jada, det går sikkert helt fint det. Er bare jeg som syns at det er lettere å få en god farse når man bruker foodprocessor. :) Men du trenger ikke det nei.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...