AnonymBruker Skrevet 1. mai 2013 #1 Skrevet 1. mai 2013 Jeg er litt lei av mosede grønnsakssupper. Er det mulig å fryse grønnsaksbitene i suppen uten at de blir vassne og faller sammen? Anonym poster: 917de28fd73835d3dbb7b87ec6a6160c
Gjest Funky Punk Skrevet 1. mai 2013 #2 Skrevet 1. mai 2013 (endret) Ja, når jeg gjør det så lar det det ikke koke såpass at grønnsakene blir helt gjennomkokt. Om du skal spise samme dag som du lager den, så lar du det bare være igjen nok til dagens middag og bare lar det koke litt til Endret 1. mai 2013 av Funky Punk
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå